ASUS STRIX RX 570 OC görüntü problemi

shabbb

Centipat
Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık bir ay kadar önce toplamış olduğum sistemde, aldığım günden beri bu sorunu yaşıyorum. Soruna gelecek olursam bilgisayar yük altındayken görüntüyü kesiyor. Monitör no signal e geçiyor ve ekran kartındaki kırmızı yanıp sönen ROG simgesi yerini kırmızı beyaz yanıp sönmeye bırakıyor. Bu arada ilginçtir ki bu görüntü problemini bilgisayarı ilk açtığım zamanda alıyorum, daha sonra yük mük alayına gidiyor kapanma yapmıyor ancak kasayı kapatıp saatlerce kullanmazsam tekrar ilk açışımda bu problemi yaşıyor devamındaysa stabil kullanıyorum belirtmekte faide var.

Kullandığım PSU kasayla gelen bir PSU. Şöyle link bırakayım.

Dipçik: Monitörüm eski Philips marka. VGA to HDMI ile kullanıyorum.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
maalesef farklı bir ekran kartım yok, test edemem o yüzden. sıcaklık olarakta gpu 60 dereceyi nadir geçer, cpuda max 60 65tir. dediklerinizi yapmıştım ama değişme olmadı. umarım ki sorun psudadır.
1587918993742.png

son driverı kurdum şimdi, release notelara göz atarken ilk madde dikkatimi çekti. system hang or black screen tam da benim problemim bu. sanırım yazılımsalmış, bekleyip göreceğim fixleyip fixlemeyeceğini.
maalesef sorun hala devam.

Son düzenleme:
Sisteminiz iyi fakat monitörün özelikleri kötü 5ms tepskime süresi çok uzun bir süre bazen bu benim arkadaştada olmuştu eğer gerçekten ekran kartlık bir durum yoksa ben araştırma yapcağım detaylı.
Monitör gerçek bu sisteme yazık olmuş, bir de 2.bir daha tahmini olacak eğer kasan sistemi iyi soğutamadığı zamanda kapatıyor.

Sisteminiz iyi fakat monitörün özelikleri kötü 5ms tepskime süresi çok uzun bir süre bazen bu benim arkadaştada olmuştu eğer gerçekten ekran kartlık bir durum yoksa ben araştırma yapcağım detaylı.
Monitör gerçek bu sisteme yazık olmuş, bir de 2.bir daha tahmini olacak eğer kasan sistemi iyi soğutamadığı zamanda kapatıyor.

aslında şöyle sistemde ne ısınma ne kasma hiçbir problem yok. kapandığı zamanlar sıcaklık değerlerim normaldi ansızın kestiremediğim zamanlarda yapıyordu sadece. bu arada nedendir bilmem son bir haftadır bu sorunla karşılaşmadım. elektrikler gitti geldi o günden sonra yaşamadım ilginç bi şekilde :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı