ASUS teknik servis sorunu

Sen sabahtan aramaya başla :) ben 9 oldumu direk 10 kere aradığımı bilirim. Çünkü stresli bir durum arada da sitelerinden durumu takip et merak etme anakart sana gelecek sıfır gibi ya da sıfır.

Sen sabahtan aramaya başla :) ben 9 oldumu direk 10 kere aradığımı bilirim. Çünkü stresli bir durum arada da sitelerinden durumu takip et merak etme anakart sana gelecek sıfır gibi ya da sıfır.
Abi o yönlendirme kısmında ortalama kaç dakika bekliyorsun çok soru soruyorum hakkını helal et, ben aradım 10 dakika bekledim 3 gibi falan aradım açan eden olmadı anakart kısmında pazartesi sabahı direk arayacağım gerekirse 1 gün beklerim açarlar her halde ortalama 15 dakikada falan.
Ayrıca benim bir artım arada İtopya var İtopyadan 2 Asus'dan 3 yıl garantili bir sorun olursa en kötü araya İtopya'yı sokarım.
Bu arada yardımların için çok sağol abi içimi ferahlattın.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı