Satılık ASUS TUF 1660 Ti OC ekran kartı

halilcanaka

Decapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Antrenör
ASUS TUF GeForce GTX1660 Ti OC 6 GB GDDR6 192Bit DX12 NVIDIA ekran kartı. Kartı askerdeyken 28.11.2019 tarihinde Vatan Bilgisayar'dan aldım. 1 şubatta askerden geldikten sonra kullanmaya başladım. Kartın hiçbir sorunu ya da arızası yoktur, tertemiz bir üründür. Faturası alıcıya kart ile beraber gönderilir. Toplamda 3 yıl garantisi vardır. Hali hazırda sistemimde takılı olan üründür. Denemek performansını görmek isteyen gelip evimde test edebilir. Şehir dışına önce havale ardından kargo şeklinde gönderim yapabilirim. 1070 Ti, 1080, 2060, 5700, 5700XT gibi üst modellerle takas + nakit olur. Ölücüler yazmasın. Dolar gitgide artıyor ve fiyatlar yükseliyor. Sıfırdan farksız tertemiz bir üründür. Kaçırmamanızı öneririm. Alıcısına hayırlı olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden bu kadar ucuza koydunuz?
Kinayeli yazmışsınız ama sıfırı 3059 TL olmuş almış olduğum Vatan Bilgisayarda. Sıfırdan farksız sorunsuz bir ürün. Yepyeni zaten, bir sorunu da yok. Pazarlık payını da hesap edip böyle bir fiyata koydum. Ürün sizin olsa kaç TL'ye koyardınız?

Kinayeli yazmışsınız ama sıfırı 3059 TL olmuş almış olduğum Vatan Bilgisayarda. Sıfırdan farksız sorunsuz bir ürün. Yepyeni zaten, bir sorunu da yok. Pazarlık payını da hesap edip böyle bir fiyata koydum. Ürün sizin olsa kaç TL'ye koyardınız?
Haklılık payınız var tabi ki fakat şuan sıfırı sahibindeni kurcalayınca 2500 liraya, diğer sitelerde 2600 ve 2750 liraya bulunuyor.
İkinci el bir ekran kartının fiyatını sıfırına göre değil de ikinci el piyasasına göre belirlemeniz satılması açısından daha sağlıklı olacaktır bu şekilde belirlemezsiniz kimse almaz zaten herkesin elinin altında internet var. Yorumumu yanlış anlamayın eleştiri olarak görün.

Haklılık payınız var tabi ki fakat şuan sıfırı sahibindeni kurcalayınca 2500 liraya, diğer sitelerde 2600 ve 2750 liraya bulunuyor.
İkinci el bir ekran kartının fiyatını sıfırına göre değil de ikinci el piyasasına göre belirlemeniz satılması açısından daha sağlıklı olacaktır bu şekilde belirlemezsiniz kimse almaz zaten herkesin elinin altında internet var. Yorumumu yanlış anlamayın eleştiri olarak görün.
Yorumunuza saygı duyuyorum. Ben bu ürünü zaten kullanıyorum ve memnunum. Sadece dolar arttığı için model yükseltebilirsem yükseltmek istiyorum. Diğer türlü oynadığım bütün oyunlarda yetiyor zaten. Diğer siteler ile Vatan bilgisayarın garantisinin aynı olduğunu düşünmüyorum. Vatan bilgisayar genel olarak pahalı ama garanti kapsamında müşteriye daha çok yardımcı oluyorlar. Örneğin itopyada alsaydım onun piyasasına göre koyardım kartımı. Satılmazsa kullanmaya devam edeceğim. Satacağım zamanda fiyatta 150 TL kadar yardımcı olurum. Fiyatını en dip bile yazsam pazarlık etmeden kimse almıyor çünkü.
Kartın bugün 2.200 TL'ye Ankara içi elden satışını gerçekleştirdim. Uygun bile verdiğimi düşünüyorum piyasaya göre. 5600XT aldım 3 haftalık inşallah pişman olmam.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı