Bu sistemde 2700x var. Sapphire 5700XT ve 3600 seçince PSU ile birlikte 6800 TL yi buluyor buda benim bütçemi aşıyor...Eğer Rx 5700 xt'li bir sistem istiyorsan buyur. Aynı sistemin rx 5700'lü versiyonu.
Ama bu sistemi de sipariş vermeden önce ssd ve güç kaynağını dediğim şekilde değiştirmeyi unutma.
Senin attıkların parça parça o yüzden alamıyorum. Kredi kartıyla alıcağım tek bir siteden almam gerekiyor.Benim attığım sistemde 6400 TL tutuyor 300 TL için başını ağrıtma ayrıca forumda araştırırsan TUF serisinden şikayetçi başka insanlarıda bulabilirsin.
İkinci bir tavsiyede bulunmak istiyorum,Bu sistemde 2700x var. Sapphire 5700XT ve 3600 seçince PSU ile birlikte 6800 TL yi buluyor buda benim bütçemi aşıyor...
Senin attıkların parça parça o yüzden alamıyorum. Kredi kartıyla alıcağım tek bir siteden almam gerekiyor.
O zaman bu sistemde attığım düzenlemeri yapıp o şekilde satın al.Bu sistemde 2700x var. Sapphire 5700XT ve 3600 seçince PSU ile birlikte 6800 TL yi buluyor buda benim bütçemi aşıyor...
Senin attıkların parça parça o yüzden alamıyorum. Kredi kartıyla alıcağım tek bir siteden almam gerekiyor.
Teşekkürler uğraştığınız için ama benim max bütçem 6200 tl daha monitör klavye fare vs. Alıcağım ve acil lazım yani bekleyemem biraz daha araştırma yapıyım ben en iyisi.O zaman bu sistemde attığım düzenlemeri yapıp o şekilde satın al.
Eki Görüntüle 469320![]()
Teknobiyotik X1 AMD Ryzen 5 3500X 3.9GHz, RTX3060 12GB, 16GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
<iframe width="870" height="480" src="https://www.youtube.com/embed/1NwATi8gU8k" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>www.teknobiyotik.com
Klavye ve fareden kıs bütçeyi sistemden daha önemli değil onları sonrada alırsın.Teşekkürler uğraştığınız için ama benim max bütçem 6200 tl daha monitör klavye fare vs. Alıcağım ve acil lazım yani bekleyemem biraz daha araştırma yapıyım ben en iyisi.
Ryzen 3600 ile 2700x arasında çok ciddi farklar yok. Oyunlardaki fps değerleri kafa kafaya diyebiliriz. Hatta 2700x'in soğutucu 3600den çıkan stock soğutucudan çok daha iyi.Bu sistemde 2700x var. Sapphire 5700XT ve 3600 seçince PSU ile birlikte 6800 TL yi buluyor buda benim bütçemi aşıyor...
Evet gözümden kaçmış. Bu şekilde nasıl olur ?Ryzen 3600 ile 2700x arasında çok ciddi farklar yok. Oyunlardaki fps değerleri kafa kafaya diyebiliriz. Hatta 2700x'in soğutucu 3600den çıkan stock soğutucudan çok daha iyi.
Ayrıca sistemin rx5700 xt'li versiyonunun linkini de birkaç mesaj önce atmıştım gözünüzden kaçmış demek ki. Buyrun tekrar atayım. Ancak psu ve ssd değiştirmeyi unutmayın.
![]()
Teknobiyotik X1 AMD Ryzen 5 3500X 3.9GHz, RTX3060 12GB, 16GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
<iframe width="870" height="480" src="https://www.youtube.com/embed/1NwATi8gU8k" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>www.teknobiyotik.com
Yada 2700x dahamı mantıklıEvet gözümden kaçmış. Bu şekilde nasıl olur ?
Tek çekirdek performansı olarak Ryzen 3600 çok daha iyi işlemciden kısmayın ve attığım şekilde sistemi değiştirip satın alın.Evet gözümden kaçmış. Bu şekilde nasıl olur ?
Yada 2700x dahamı mantıklı
Sizin sistem 200 tl daha fazla aradaki fark ne tam olarak ?Tek çekirdek performansı olarak Ryzen 3600 çok daha iyi işlemciden kısmayın ve attığım şekilde sistemi değiştirip satın alın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.