ASUS TUF 5700 XT VS650 uyumu

Şimdi şöyle anlatayım Doa kapsamında iade/deşim raporu demek şu yani Asus ben raporu çıkarıyorum sen satın almış olduğun mağaza veya falan yerden ister değişimini yap istersen paranı al demek oluyor. Ben şuan RTX 2060 Super kullanıyorum. Asla da almam RX 5000 serisi belki ileride ;).
Anladım teşekkürler.

Önerilen PSU 600W yeterli olur.
Bence TUF serisi alma, Msi RX5700XT Gaming X, Saphire Nitro Plus, Gigabyte al. İlla Asus isterim diyorsan.
Bana sorarsan TUF serisi değil. Soğutması daha iyi olan Rog Strix modelini al.

Dosya Ekleri

• Ek Açıklama 2020-01-14 174444.png
    Ek Açıklama 2020-01-14 174444.png
    21,1 KB · Görüntüleme: 42
Bence TUF serisi alma, Msi RX5700XT Gaming X, Saphire Nitro Plus, Gigabyte al. İlla Asus isterim diyorsan.
Rog'ta da durum aynı Asus randıman sağlayamadı soğutma işini bu seride.

Bir gidip gelsin bakalım. Sorun çözülmesse iade veya değişim talep edicem başa ürün için. Off iş uzayacaj ya.

Bugün bilgi aldım Asus Türkiye'den, DOA kapsamında değişim raporu hazırlanmış GPU beslemesinde ve anlıyamadığım bir yerinde daha arıza olduğu anlaşılmış allahtan uzatmadılar. Şimdi acaba RTX'emi yönelsem farklı bir markadan 5700XT devam etsem ?

İşte bu güzel haber. Şimdi sen FHD bir oyuncu isen 2060 Super güzel işler başaracaktır hemde stabilize bir kart ve uzun yıllar işini görecektir. Ama ben Amd alacağım diyorsan 5700 serisinden sonrasını bekle bu sorunları çözeceklerini düşünüyorum tabi zaman kaybından başka bir şey değil. Karar senin ben 2K da kullanıyorum 2060 Super'i sıkıntı yok ve gayet başarılı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı