Almak zorundalar. 14 gün içerisinde koşulsuz iade hakkınız var.Ben w11 falan kurdum.İade alırlar mı?
Satıcı teknostore
Hem pilde hem prizde denedim.İkiside aynıCihaz kullanımınız boyunca prize takılı mıydı? Pildeyken benzer bir durumu bende yaşamıştım.
Demin CS GO attım 93 dereceydi havaya kaldırdım 85 oldu acaba masa kaynaklı mı?Cihaz kullanımınız boyunca prize takılı mıydı? Pildeyken benzer bir durumu bende yaşamıştım.
hocam masadayken 93tü elimle havaya kaldırdım 85 oldu acaba diğer yorum yapanlar soğutucu mu kullanıyor merak ettim.Altına soğutucu koyarsam 80 olur gibiBoşta o dereceleri görüp fani 2500 de calistiriyorsa normak değil pek, iade isteyin gibi. Bu cihazda CS:GO'da 95 gören de pek görmedim.
Tabi ki yükseltmeniz lazım pc yi. Ama 70 derecede fan kapaması normal değil.havaya kaldırdım 85 oldu acaba masa kaynaklı mı?
hocam kısacası şuan youtube + technopat tek açık ve sıcaklık 60-65 arası ama fan 2000 ile çalışıyorTabi ki yükseltmeniz lazım pc yi. Ama 70 derecede fan kapaması normal değil.
Bu dedikleriniz normal, ama 70 derecede fan kapatmak normal değil.hocam kısacası şuan youtube + technopat tek açık ve sıcaklık 60-65 arası ama fan 2000 ile çalışıyor
csde 30dk oynadım 93 derece oldu fan 5500 ile çalışıyordu
ikisindede masada
sizce iadeye değer mi?
hocam o 5dk tek oldu.Otomatik olduğu için gecikmeli algılamış olmuş olabilir.Bu dedikleriniz normal, ama 70 derecede fan kapatmak normal değil.
Normal.hocam o 5dk tek oldu.Otomatik olduğu için gecikmeli algılamış olmuş olabilir.
Modelimin csgoda 93 derece olması normal mi?
Aynı laptop bende de var ve evet hep bu sıcaklıklarda, internetten birkaç inceleme videosu izle durum aynıhocam o 5dk tek oldu.Otomatik olduğu için gecikmeli algılamış olmuş olabilir.
Modelimin csgoda 93 derece olması normal mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.