ASUS TUF A15 (2023) Cyberpunk 2077'de 95 derece olması normal mi?

Spikexz

Hectopat
Daha fazla  
İşlemci: Ryzen 7 7735HS.
Ekran kartı: RTX 4050 140W.
RAM: 16 GB.
Windows 11 Pro.

Herkese iyi sosyallar laptopum yazın gelmesiyle beraber ısınmaya başladı. Yukarıda sistemimi belirttim, ve linkte paylaşacağım videolarda sıcaklık değerleri normal midir? Ryzen 7 7735HS'nin maximum çalışma sıcaklığı 95 derece.

Video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu linkteki video 1 Haziran'da çekilmiştir.
Video 2:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
bu da 24 Mart'da çektiğim video ve sıcaklıklar bayağı yüksek geldi.

Not: Armoury Crate yerine G-helper kullanıyorum ve videolar işlemci Turbo Boost açık çekilmiştir. 2. videoda RTX açıktır.

İşlemci: Ryzen 7 7735HS.
Ekran kartı: RTX 4050 140W.
RAM: 16 GB.
Windows 11 Pro.

Herkese iyi sosyallar laptopum yazın gelmesiyle beraber ısınmaya başladı. Yukarıda sistemimi belirttim, ve linkte paylaşacağım videolarda sıcaklık değerleri normal midir? Ryzen 7 7735HS'nin maximum çalışma sıcaklığı 95 derece.

Video:
bu linkteki video 1 Haziran'da çekilmiştir.
Video 2:
bu da 24 Mart'da çektiğim video ve sıcaklıklar bayağı yüksek geldi.

Not: Armoury Crate yerine G-helper kullanıyorum ve videolar işlemci Turbo Boost açık çekilmiştir. 2. videoda RTX açıktır.

G-Helper'dan Turbo frekansları kapatmayı deneyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı