ASUS TUF A15 alınır mı?

Hocam sizin yerinizde olsam alır geçerdim. Alabiliyorken iyi ekran kartını almanızı öneririm, kalan özellikler şöyle veya böyle düzeltilebilir veya tolerans gösterilebilir ama ekran kartını her zaman alabileceğinizin en iyisi olarak almanızı öneririm. Tabii, youtubeda vesaire tamamı ile araştırın almayı düşündüğünüz bilgisayarları. Belki benim veya başkalarının bilmediği sorunları vardır. O kadar para veriyorsunuz sonuçta.

Victus 15 serisi sorunlu, alınmaz. Limitlerden ve ısınma problemlerinden geçilmiyor.
Hocam ısınma problemi emin olun bütün laptoplarda az biraz var. Eğer bir 5-10 fps vermeyi göze alabiliyorsa turbo boostu kapatıp 70 derecelerin üzerine çıkmayabilir konu sahibi. Ayrıca limitten kastınız ekran kartı güç limiti ise 4000 serisinde öyle inanılmaz bir fark yok (bknz. Jarrod's Tech'in bu konuyla ilgili detaylı bir videosu var). Tabii başka kronik soruları olabilir, ben sadece aynı bilgisayara sahip arkadaşımdan aldığım bilgilerle konuşuyorum.

Son düzenleme:
Her laptopta olmaz her laptopun soğutması kötü değil.

Her laptopta olmaz her laptopun soğutması kötü değil.
Ben şu ana kadar hiçbir laptopta tam yük altında işlemcinin 80-85 derecenin altında çalıştığını görmedim. Yüzbinlerle lira olan MSI Titan 18'lerde, Scar 18'lerde bile işlemci 100 derecelere varıyor. Eğer bana tam yük altında işlemcisi gerçekten 80 bandını geçmeyen bir laptop atarsanız haklı olduğunuzu savunacağım ve özür dileyeceğim.

Vatan bilgisayar çok yüksek fiyattan satışa sunmuş.
@em1rakar vatan bilgisayardan almanızı önermiyorum yaklaşık 8k pahalıya alacaksınız.

victus 15 kötü termal çözümlere sahip, kendim kullanıyorum. Ayrıca öyle turbo boostu kapatıp 70derecelere düşme gibi hayalleriniz olmasın.

İslemcisi 80-85 derece arasında çalışıyor üstteki Thin'den çok daha iyi bir soğutmaya sahip.
Ayrıca 80-85 dereceden düşük çalışan bir laptop yok ısınan cihazlar genelde 90+ çalışan cihazlardir işlemci 90 i ekran kartı 80-85 i geçerse ısınıyor demektir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…