abrahm valentin
Kilopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Ryzen 5 4600H, GTX 1650
Hocam sizin yerinizde olsam alır geçerdim. Alabiliyorken iyi ekran kartını almanızı öneririm, kalan özellikler şöyle veya böyle düzeltilebilir veya tolerans gösterilebilir ama ekran kartını her zaman alabileceğinizin en iyisi olarak almanızı öneririm. Tabii, youtubeda vesaire tamamı ile araştırın almayı düşündüğünüz bilgisayarları. Belki benim veya başkalarının bilmediği sorunları vardır. O kadar para veriyorsunuz sonuçta.Evet hocam bunu görmüştüm ekran kartı 75W TDP değerinde çok aşırı bir performans farkı olmayacaktır aslında o nedenle emin olamadım benim linkini bıraktığım ASUS ve bu HP arasında kaldım biraz
Hocam ısınma problemi emin olun bütün laptoplarda az biraz var. Eğer bir 5-10 fps vermeyi göze alabiliyorsa turbo boostu kapatıp 70 derecelerin üzerine çıkmayabilir konu sahibi. Ayrıca limitten kastınız ekran kartı güç limiti ise 4000 serisinde öyle inanılmaz bir fark yok (bknz. Jarrod's Tech'in bu konuyla ilgili detaylı bir videosu var). Tabii başka kronik soruları olabilir, ben sadece aynı bilgisayara sahip arkadaşımdan aldığım bilgilerle konuşuyorum.Victus 15 serisi sorunlu, alınmaz. Limitlerden ve ısınma problemlerinden geçilmiyor.
Son düzenleme: