Hocam peki neden iade ediyorsunuz.
Kardeşime aldım ısrarla 17.3 istiyor.
Hocam peki neden iade ediyorsunuz.
şahsen excalibura pek yönelmek istemiyorum monster ve excalibura ön yargım var yorumlarındab dolayıAciliyeti varsa Teknosa da 25 bine 4060 Excalibur var aciliyeti yoksa stokların gelmesini bekle arada 27bin seviyelerine düşüyor.
Ya 4-5 fazla vereceksin aynı donanıma ya da 3060 Monster veya donanımsız laptopKardeşime aldım ısrarla 17.3 istiyor.
Eğer ölümüne değilsen ikna edebilirim zor olmazşahsen excalibura pek yönelmek istemiyorum monster ve excalibura ön yargım var yorumlarındab dolayı
Benimde vardı Excalibur un yeni modelleri (g870) gayet güzel gibi forumda birisi incelemiş işlemci 82-83 dereceleri geçmiyor çok şaşırtıcı.şahsen excalibura pek yönelmek istemiyorum monster ve excalibura ön yargım var yorumlarındab dolayı
ya çok fazla memnun olmayan gördüm o yüzden bilmiyorum yani hiç bulaşasım yok ona ama siz neden savunuyorsunuzYa 4-5 fazla vereceksin aynı donanıma ya da 3060 Monster veya donanımsız laptop
Eğer ölümüne değilsen ikna edebilirim zor olmaz![]()
Ya 4-5 fazla vereceksin aynı donanıma ya da 3060 Monster veya donanımsız laptop
Eğer ölümüne değilsen ikna edebilirim zor olmaz![]()
Mennun olmayanlar eski kasa veya kulaktan dolma olduğu için ikna etmek zor olmuyor ve alan arkadaşlarım var benim.ya çok fazla memnun olmayan gördüm o yüzden bilmiyorum yani hiç bulaşasım yok ona ama siz neden savunuyorsunuz
yeni kasaları iyi mi diyorsunuz öyleyse ona da yönelebilirin dediğiniz gibiyse çünkü ben de deneyimlemedim kulaktan dolma dediğiniz gibiMennun olmayanlar eski kasa veya kulaktan dolma olduğu için ikna etmek zor olmuyor ve alan arkadaşlarım var benim.
O halde istediği özelliklerde laptop icad edilmediYok bu sondu almıyorum gitsin kendi alsın. Acer Nitro aldım fan sesinden iade ettik ama haklıydı fan sesi uçak gibiydi. Bunu aldım 15.6 olmaz diyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.