O halde istediği özelliklerde laptop icat edilmedi![]()
Vallahi HP Omen varda ona para yetmez
O halde istediği özelliklerde laptop icat edilmedi![]()
3 konu atıyorum bekleyin.yeni kasaları iyi mi diyorsunuz öyleyse ona da yönelebilirin dediğiniz gibiyse çünkü ben de deneyimlemedim kulaktan dolma dediğiniz gibi
Bu incelemesi oyun testleri var sıcaklık değerleri çok iyi, 1 hafta önceye kadar fiyatı 23999du şuan 25.5 civarların da sanırım.yeni kasaları iyi mi diyorsunuz öyleyse ona da yönelebilirin dediğiniz gibiyse çünkü ben de deneyimlemedim kulaktan dolma dediğiniz gibi
@tarloc İnceleme: Excalibur G870 Casper G870 ve G911 deneyimleri3 konu atıyorum bekleyin.
Arkadaşda şu an kutusunu açmadık, 26 verdim iade edebilirim hala kararsızım.@646148 baba ASUS almışsın ho ne kadara aldın.
Arkadaşta şu an kutusunu açmadık, 26 verdim iade edebilirim hala kararsızım.
Excalibur aklımda şu an. Pek zamlanan bir model de değil 1 ayda 1.000 TL zam geldi tek.Baba verirsen başka laptop bulabilir misin sanmam. 26 fazla geliyorsa 24'e 13500H'li Victus var fakat 75W 4050 var. Degiştirirken yeni laptop alıp iade et bu arada yoksa ortada kalırsın aklında olsun.
Arkadaşta şu an kutusunu açmadık, 26 verdim iade edebilirim hala kararsızım.
aklıma şey takıldı şimdi excaliburda i5 12450h var asusta ryzen 7735hs var bu çok fark ettirir mi hangisi daha iyidir@tarloc İnceleme: Excalibur G870 Casper G870 ve G911 deneyimleri
3. konuyu bulamadım @Algoritmik hocamın konusuydu atar isterse.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.