K kazee Decapat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 842 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #11 tarloc dedi: Hocam peki neden iade ediyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Kardeşime aldım ısrarla 17.3 istiyor.
tarloc dedi: Hocam peki neden iade ediyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Kardeşime aldım ısrarla 17.3 istiyor.
tarloc Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #12 acılıgong dedi: Aciliyeti varsa Teknosa da 25 bine 4060 Excalibur var aciliyeti yoksa stokların gelmesini bekle arada 27bin seviyelerine düşüyor. Genişletmek için tıkla... şahsen excalibura pek yönelmek istemiyorum monster ve excalibura ön yargım var yorumlarındab dolayı
acılıgong dedi: Aciliyeti varsa Teknosa da 25 bine 4060 Excalibur var aciliyeti yoksa stokların gelmesini bekle arada 27bin seviyelerine düşüyor. Genişletmek için tıkla... şahsen excalibura pek yönelmek istemiyorum monster ve excalibura ön yargım var yorumlarındab dolayı
6 646148 Hectopat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 9.742 Makaleler 1 Çözümler 5 29 Mayıs 2023 #13 kazee dedi: Kardeşime aldım ısrarla 17.3 istiyor. Genişletmek için tıkla... Ya 4-5 fazla vereceksin aynı donanıma ya da 3060 Monster veya donanımsız laptop tarloc dedi: şahsen excalibura pek yönelmek istemiyorum monster ve excalibura ön yargım var yorumlarındab dolayı Genişletmek için tıkla... Eğer ölümüne değilsen ikna edebilirim zor olmaz
kazee dedi: Kardeşime aldım ısrarla 17.3 istiyor. Genişletmek için tıkla... Ya 4-5 fazla vereceksin aynı donanıma ya da 3060 Monster veya donanımsız laptop tarloc dedi: şahsen excalibura pek yönelmek istemiyorum monster ve excalibura ön yargım var yorumlarındab dolayı Genişletmek için tıkla... Eğer ölümüne değilsen ikna edebilirim zor olmaz
A acılıgong Hectopat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 1.785 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #14 tarloc dedi: şahsen excalibura pek yönelmek istemiyorum monster ve excalibura ön yargım var yorumlarındab dolayı Genişletmek için tıkla... Benimde vardı Excalibur un yeni modelleri (g870) gayet güzel gibi forumda birisi incelemiş işlemci 82-83 dereceleri geçmiyor çok şaşırtıcı.
tarloc dedi: şahsen excalibura pek yönelmek istemiyorum monster ve excalibura ön yargım var yorumlarındab dolayı Genişletmek için tıkla... Benimde vardı Excalibur un yeni modelleri (g870) gayet güzel gibi forumda birisi incelemiş işlemci 82-83 dereceleri geçmiyor çok şaşırtıcı.
tarloc Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #15 646148 dedi: Ya 4-5 fazla vereceksin aynı donanıma ya da 3060 Monster veya donanımsız laptop Eğer ölümüne değilsen ikna edebilirim zor olmaz Genişletmek için tıkla... ya çok fazla memnun olmayan gördüm o yüzden bilmiyorum yani hiç bulaşasım yok ona ama siz neden savunuyorsunuz
646148 dedi: Ya 4-5 fazla vereceksin aynı donanıma ya da 3060 Monster veya donanımsız laptop Eğer ölümüne değilsen ikna edebilirim zor olmaz Genişletmek için tıkla... ya çok fazla memnun olmayan gördüm o yüzden bilmiyorum yani hiç bulaşasım yok ona ama siz neden savunuyorsunuz
K kazee Decapat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 842 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #16 646148 dedi: Ya 4-5 fazla vereceksin aynı donanıma ya da 3060 Monster veya donanımsız laptop Eğer ölümüne değilsen ikna edebilirim zor olmaz Genişletmek için tıkla... Yok bu sondu almıyorum gitsin kendi alsın. Acer Nitro aldım fan sesinden iade ettik ama haklıydı fan sesi uçak gibiydi. Bunu aldım 15.6 olmaz diyor.
646148 dedi: Ya 4-5 fazla vereceksin aynı donanıma ya da 3060 Monster veya donanımsız laptop Eğer ölümüne değilsen ikna edebilirim zor olmaz Genişletmek için tıkla... Yok bu sondu almıyorum gitsin kendi alsın. Acer Nitro aldım fan sesinden iade ettik ama haklıydı fan sesi uçak gibiydi. Bunu aldım 15.6 olmaz diyor.
6 646148 Hectopat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 9.742 Makaleler 1 Çözümler 5 29 Mayıs 2023 #17 tarloc dedi: ya çok fazla memnun olmayan gördüm o yüzden bilmiyorum yani hiç bulaşasım yok ona ama siz neden savunuyorsunuz Genişletmek için tıkla... Mennun olmayanlar eski kasa veya kulaktan dolma olduğu için ikna etmek zor olmuyor ve alan arkadaşlarım var benim.
tarloc dedi: ya çok fazla memnun olmayan gördüm o yüzden bilmiyorum yani hiç bulaşasım yok ona ama siz neden savunuyorsunuz Genişletmek için tıkla... Mennun olmayanlar eski kasa veya kulaktan dolma olduğu için ikna etmek zor olmuyor ve alan arkadaşlarım var benim.
tarloc Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #18 646148 dedi: Mennun olmayanlar eski kasa veya kulaktan dolma olduğu için ikna etmek zor olmuyor ve alan arkadaşlarım var benim. Genişletmek için tıkla... yeni kasaları iyi mi diyorsunuz öyleyse ona da yönelebilirin dediğiniz gibiyse çünkü ben de deneyimlemedim kulaktan dolma dediğiniz gibi
646148 dedi: Mennun olmayanlar eski kasa veya kulaktan dolma olduğu için ikna etmek zor olmuyor ve alan arkadaşlarım var benim. Genişletmek için tıkla... yeni kasaları iyi mi diyorsunuz öyleyse ona da yönelebilirin dediğiniz gibiyse çünkü ben de deneyimlemedim kulaktan dolma dediğiniz gibi
A acılıgong Hectopat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 1.785 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #19 kazee dedi: Yok bu sondu almıyorum gitsin kendi alsın. Acer Nitro aldım fan sesinden iade ettik ama haklıydı fan sesi uçak gibiydi. Bunu aldım 15.6 olmaz diyor. Genişletmek için tıkla... O halde istediği özelliklerde laptop icad edilmedi
kazee dedi: Yok bu sondu almıyorum gitsin kendi alsın. Acer Nitro aldım fan sesinden iade ettik ama haklıydı fan sesi uçak gibiydi. Bunu aldım 15.6 olmaz diyor. Genişletmek için tıkla... O halde istediği özelliklerde laptop icad edilmedi
tarloc Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #20 ASUS A15'in Game testlerinde RDR 2 70-90 FPS veriyordu o performansta bir bilgisayar arıyorum