Sanarsın ürün inceleme kanalın varda her gün firmalardan gelen laptopları inceliyosun

tamam ben de piyasaya hakim değilim laptopları çok araştırmıyorum ancak 3-4 sene önce aldığım giriş seviyesi Gaming laptopta bile böyle sorunlar yok. Ekrana bakıldığında 30 bin TL verilen bir ürüne göre fazla rahatsız edici bir durum var. Işık sızması işi şans işi. Adam belki iade eder daha iyi bir ürün verilir yerine. Veya bu bütçede daha iyi bir ürün bulur. Bu konuda yardımcı olmak yerine adama aldığı ürünü çöpe attırmaya çalışıyorsun illallah ettiriyorsun. Adam yardım almaya giriyor buraya yardım etmek yerine morelini bozuyorsun. Ne yapsın adam 30k sı var diye laptop almasın mı camdan aşağı mı atsın laptopu.
Hala gelmiş dolardan bahsediyosun Amerika övüyosun. Ne yapmalı adam sence? Yeni aldığı laptopu ile her gün sabah saat 8 de kalkıp spora gidip ardından dropshipping yapıp İngilizce öğrenmeli ve greencard başvurusu mu yapmalı? Amerika'ya gitmeden de elindeki laptopu satıp Amerika'da daha iyisini mi alsın ne yapsın?

gelmiş boş boş konuşuyor bir de artislik taslıyor şöyle biliyorum böyle uzmanım sen cahilsin diye yazık yemin ediyorum. Konu sahibi arkadaşım olmasa umursamam bile senin gibi tipleri.