ASUS TUF A15 FA506NCR-HN114A014 alınır mı?

LowHight

Centipat
RTX 3050 önermiyorum hocam bende aynı hataya düştüm.

3050 ASUS alacağıma zort marka 4050 veya 4060 alırım en azından NVIDIA veya Asus değil de ucuz marka mağdurluğu dolandırdı derim ürün iyi çıkmayınca. RTX 3050 öyle bir kart güncel GTX1650 gibi. Ama forumlarda öneriler tam tersi marka bazında yapılıyor.

Zaten böyle anlattığım gibi yaptım ben de neyse. Laptoplarda ekran kartları zaten istisnalar harici masaüstü gücü veren ekran kartı az.

Ama hedefiniz yeni AAA oyunları oynamak değilse ve dizi film takılacaksanız da daha iyi alternatifler vardır.

Bu fiyattaki 4050'lerde kronik sorun riski var ve kalite kontrolü kötü olan cihazlar oluyor genelde. Siz hangi oyunları oynuyorsunuz da yetmiyor hocam? Ben ağır oyun oynamayacağım.
Reis 3050 önermiyorlar işte. Senin amacın ne onu anlamadım ? Gerçekten çaresizsin herhalde. O zaman Gtx 1650 veya 1660 ne açıyorsa sende onları yapabeceksin buna razı oluyorsan alabilirsin ama o kartın performansı 10 yıl öncesine ait benden günah gitti.

Tek avantajın Gtx serisine göre driver ve Minecraft'ta RTX açmak olur. Quake RTX oynarsın kalanı RTX açamazsın zaten.

Bu fiyattaki 4050'lerde kronik sorun riski var ve kalite kontrolü kötü olan cihazlar oluyor genelde. Siz hangi oyunları oynuyorsunuz da yetmiyor hocam? Ben ağır oyun oynamayacağım.

Ağır oyun oynamayacaksanız öneririm hocam ASUS'tan iyi marka yok laptop konusunda ama yine de araştırmanızı öneririm belki daha iyi fiyata daha iyisi bulunabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı