ASUS TUF A15 FA507NV-LP034W alınır mı?

Aradım teknik servisi, ürünü teknik servise gönderin dedi bende işimden dolayı gönderemem dedim o da yapacak bir şey yok dedi bir şey yapamayız dedi kapattı

Aradım teknik servisi, ürünü teknik servise gönderin dedi bende işimden dolayı gönderemem dedim o da yapacak bir şey yok dedi bir şey yapamayız dedi kapattı
İşleri güçleri kolpa, aslında THHye başvurmak gerekiyor da hiç uğrasasim gelmiyor.

Victus aldım hocam umarım pişman olmam ama bu fiyat bandında en sıkıntısız laptop bu gibi geldi.

Victus aldım hocam umarım pişman olmam ama bu fiyat bandında en sıkıntısız laptop bu gibi geldi.

Victus kaç aldınız 15 mi 16 mı?

Aynen hocam

Arkadaşım Victus aldı çok pişman oldu

Bence pişman olmayacaksınız 16 pek tercih ediliyor çok sorununu okumadım. Bana göre giriş segment oyuncu bilgisayarlarında en iyi tercihlerden birisi Victus ve TUF.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…