ASUS TUF A15 FA507NV-LP037 Bluetooth çalışmıyor

Gabriella_35

Kilopat
Makaleler
1
Yer
nowhere
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba. Yeni aldığım laptopumun Bluetooth'unda sıkıntı var. Aygıt yöneticisine girdiğimde ünlem var ve sürücü tarihi olarak 2006 yılında gösteriyor. ASUS'un sitesinden Realtek Bluetooth driver sürücüsünü indirip güncellemeye çalıştım ama yine aynı sorunu aldım. İşletim sistemim Windows 11 Pro. Yardımcı olursanız sevinirim. İyi sosyaller.

Son düzenleme:
Hocam aynı laptoba sahibiz aynı sorunu da Wi-Fi sürücüsünde yaşadım en son lenovonun sitesinde aynı Wi-Fi kartı için olan sürümü yükleyince oldu. Bluetooth cihazınız sürümünü öğrenin sonra da o cihaz için farklı markaların sitesinde bulunan sürücüleri deneyin, ama farklı markalarda sürücü farklılığı olur mu bilmiyorum uzmanı değilim ama dediğim gibi ben Wi-Fi sorununu bu şekilde hallettim.

Hocam aynı laptoba sahibiz aynı sorunu da Wi-Fi sürücüsünde yaşadım en son lenovonun sitesinde aynı Wi-Fi kartı için olan sürümü yükleyince oldu. Bluetooth cihazınız sürümünü öğrenin sonra da o cihaz için farklı markaların sitesinde bulunan sürücüleri deneyin, ama farklı markalarda sürücü farklılığı olur mu bilmiyorum uzmanı değilim ama dediğim gibi ben Wi-Fi sorununu bu şekilde hallettim.
Sağolun hocam teşekkür ederim. Deneyeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı