ASUS TUF A15 FA507xı BIOS Utility sayfasinda takılı kaldı

wipdip

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar hepsiburada üzerinden yeni aldığım asus tuf A15 FA507XI-LP043 bios utility sayfasında takılı kaldı. Yeniden başlatınca ekranda checking for media yazıyor ve yine utility'e atıyor beni. Advanced moda girince ve asusun sayfasında önerileni yapmaya çalışınca boot optionlarımın olmadığını fark ettim. Bilgisayarı bugün aldım ve ilk dizüstü bilgisayarım olacaktı hevesim kursağımda kaldı, yardım edebilir misiniz.

Hala ilk dizüstü bilgisayarınız hocam sakin olun hiçbir şey bitmedi :D

Boot optionlarınızın olmadığını söylerken ne demek istiyorsunuz? BIOS'ta Boot sekmesinin olmaması mümkün değil, Boot menüsünde USB'nizi mi göremiyorsunuz? Eğer durum buysa bilgisayarı kapatın, önce USB'yi takıp sonra bilgisayarı açıp BIOS'a girin.

Hocam pek emin degilim ama FreeDOS sistemse isletim sistemi kurmaniz gerektigi icin olabilir.
FreeDOS ne acaba?

Hala ilk dizüstü bilgisayarınız hocam sakin olun hiçbir şey bitmedi :D

Boot optionlarınızın olmadığını söylerken ne demek istiyorsunuz? BIOS'ta Boot sekmesinin olmaması mümkün değil, Boot menüsünde USB'nizi mi göremiyorsunuz? Eğer durum buysa bilgisayarı kapatın, önce USB'yi takıp sonra bilgisayarı açıp BIOS'a
Boot menüsü var ama boot menüsünde olması gereken boot options yok. Usb takmadım bunları yaparken usb niye takmam gerekiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı