ASUS TUF A15 güç tasarrufunda ne kadar dayanır?

Ultimate'ye almanıza gerek yok standartta oyun oynayın zaten otomatik geçiş yapıyor. Advanced Optimus var zaten bu cihazlarda. NVIDIA Denetim Masası'ndan ekran kartını seçerken PC'yi yeniden başlatmaya gerek kalmıyor.

Hocam benim denetim masamda ekran yönetim modu yok. TUF A15 kullanıcısıyım.

Hocam benim denetim masamda ekran yönetim modu yok. TUF A15 kullanıcısıyım.

G helper de GPU modunu standart yapın görünecektir.

Armoury Crate kullanıyorsanız onda da aynı standart moda alın öyle bakın. Bu arada tavsiyem Armoury Crate varsa silin g helper kullanın. Çünkü pil ömrüne kadar etkiliyor Armoury Crate sistemi aşırı boşa yoran bir yazılım.

Armoury Crate kullanıyorsanız onda da aynı standart moda alın öyle bakın. Bu arada tavsiyem Armoury Crate varsa silin g helper kullanın. Çünkü pil ömrüne kadar etkiliyor Armoury Crate sistemi aşırı boşa yoran bir yazılım.

Yaptım hocam çok teşekkür ederim.

G helperde standartta bırakıp. NVIDIA Denetim Masası'ndan otomatik seçerseniz. Oyuna gireceğiniz zaman otomatik harici ekran kartına geçer. Diğer zamanlarda dahili ekran kartını kullanır ve NVIDIA Denetim Masası'ndan değişim yaparken cihazı yeniden başlatmakta gerekmiyor. G helper üzerinden değiştirmeye MUX switch deniyor. Denetim Masası'ndan değiştiremye Advanced Optimus deniyor. TUF'larda iki özellikte mevcut. Çoğu cihazda Advanced göremiyoruz. Bende bu özellikten dolayı aldım bunu.

Yaptım hocam çok teşekkür ederim.

Rica ederim. Cihazla ilgili başka sorun olursa bu konudan yazarsınız yardımcı olurum :)

AC kullanıyorum bu arada ekran sürem 5 saate çıksın benim için yeter yetmemeye başladığında silerim. Tekrar teşekkürler.

Performansı ve sıcaklıkları da etkiliyor ama. Sen bilirsin yine de.

Rica ederim. Cihazla ilgili başka sorun olursa bu konudan yazarsınız yardımcı olurum :)

Anladım, teşekkürler. :)

Hocam çok merak ettim ben bu Ghelper'ı nasıl kurabilirim? Yabancı kaynaklar çok kafamı karıştırdı.

Son düzenleme:
Önce Armoury Crate'yi tamamen kaldır cihazdan. GitHub üzerinden indiriliyor.

Siteyi biraz aşağı kaydır download var.

Oradan indir. Dosyayı aç. Kurulumda ufak bir dosya daha indirtecek. Sonra kurulumu bitiyor zaten. 5MB'lık bir yazılım. Armoury Crate 4 GB olmasına rağmen g helper 5 MB yazılımla tüm aynı işlemleri yapabiliyorsun.

Hatta daha fazlası bile yapılıyor. Mesela cihaz oyunlarda 90 derece falan görüyorsa g helper üzerindeb işlemciye 20-25W limit koymayı deneyebilirsin. Benim cihaz 20W limit koyuyorum 75 dereceyi geçmiyor oyunlarda.

Önce Armoury Crate'yi tamamen kaldır cihazdan. GitHub üzerinden indiriliyor.

Siteyi biraz aşağı kaydır download var.

Oradan indir. Dosyayı aç. Kurulumda ufak bir dosya daha indirtecek. Sonra kurulumu bitiyor zaten. 5MB'lık bir yazılım. Armoury Crate 4 GB olmasına rağmen g helper 5 MB yazılımla tüm aynı işlemleri yapabiliyorsun.

Hatta daha fazlası bile yapılıyor. Mesela cihaz oyunlarda 90 derece falan görüyorsa g helper üzerindeb işlemciye 20-25W limit koymayı deneyebilirsin. Benim cihaz 20W limit koyuyorum 75 dereceyi geçmiyor oyunlarda.

İkisini de indirdim şimdi de Ghelper'ı açamıyorum kurulum ekranı gelmiyor.

Tamam yaptım ayıklamamışım.
Teşekkür ederimm. :)
(AC'yi sildim ayrıca)

Aynen dosyaları ayıkla. Öyle kurman lazım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

TUF A15'i olanlar şu videolara bakabilir. Bayağı cihaz hakkında detaylı incelemeler. Faydalı oluyor.

Teşekkür ederimm. :)
(AC'yi sildim ayrıca)

Rica ederim. Bak oyunlarda ısınma sorunun varsa şu kısımdan işlemci watt kısmayı dene derim.

Dosya Ekleri

• IMG_0905.jpeg
    IMG_0905.jpeg
    161,3 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_0908.jpeg
    IMG_0908.jpeg
    187,6 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_0968.jpeg
    IMG_0968.jpeg
    185,3 KB · Görüntüleme: 35

Technopat Haberler

Yeni konular