ASUS TUF A15 HN049 ve HN062 modeli arasındaki fark nedir?

notfunny

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ASUS TUF A15 serisine bakıyorum ancak HN049, HN062 gibi birden fazla modeli var ancak bunların arasındaki farkı anlayamadım. Bir de bu modellerin hepsi 2022 model oluyor sanırım. Yardımcı olabilirseniz.

Isınma, panel, touchpad ve Wi-Fi kart sorunları var. SSD hala aynı konumlandırılıyorsa bakır borunun hemen yanında olduğu için çok ısınıyor ve soğutma kanalları düzeltilmiş olsa da hala yetersiz.

Monster T5 v20.3 ve TUF arasında kalmıştım Monster'ı mı önerirsiniz? 2022 modellerinde kronik ısınma kalmadı diye duymuştum ama.

Monster T5 v20.3 ve TUF arasında kalmıştım Monster'ı mı önerirsiniz? 2022 modellerinde kronik ısınma kalmadı diye duymuştum ama.

Bu son seri TUF'lar hakkında tam bir bilgim yok kusura bakmayın ama tam bütçe ve aradığınız özellikleri söylerseniz başka modellere de bakabilirim. @messinicocugu ise piyasaya hakim o daha çok yardımcı olabilir.

23K ya kadar çıkabilirim oyun ve yazılım için kullanmak istiyorum sağ olun hocam şimdiden.

Lenovo tarafında bu modeli buldum v20.3 hakkında da biraz araştırma yaptım ve kasası düzgün olan modellerden. Ben olsam Monster modeli tercih ederdim ama tercih yine de sizin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı