ASUS TUF A15 kaç ms?

Emin0051

Centipat
Daha fazla  
ASUS TUF A15 aldım arkadaşlar 25 ms diyorlar ghosting yapar mı? Film bile izlenmez diyorlar.

ASUS TUF A15 aldım arkadaşlar 25 ms diyorlar ghosting yapar mı? Film bile izlenmez diyorlar.

Profesyonel seviyede Valorant oyuncusuysan ve 1 ms ekranlarda oynamaya alıştıysan hissedersin. Ama normal kullanıcıysan hiçbir fark hissetmezsin hocam. Aynı laptopu kullanıyorum 7535HS 4050 TUF A15. Ben hiçbir şey hisstemedim.

Film bile izlenmez diyorlar.

Filmler ne alaka hocam? Bunu söyleyen saçmalamış.

Bir de 11 Pro mu 11 Home mu kurmam lazım yazılım arada cok nadir oyun ders yapıyorum

Valorant oynamam zaten masaüstüm var iş için aldım teşekkür ederim

Son düzenleme:
Bir de 11 Pro mu 11 Home mu kurmam lazım yazılım arada cok nadir oyun ders yapıyorum.

11 Home kur hocam standart kullanıcılar için Home daha iyi.

Teşekkür ederim Valorant oynamam zaten masaüstüm var iş için aldım tekrardan teşekkür ederim.

Bu seneryoda ekran asla üzmez hocam için rahat olsun. Ölü piksel testi yaptın mı?

Teşekkür ederim yok daha elime gelmedi kargoda 16 GB.
Crucial RAM'de ekledim gelince yapacağım.

Tamamdır hocam hayırlı olsuncihaz gelince merak ettiğin bir şey olursa yazarsın buradan yardımcı olurum. Bu arada Armoury Crate kurma cihaza. G helper kur onu kullan.

Tamamdır hocam hayırlı olsuncihaz gelince merak ettiğin bir şey olursa yazarsın buradan yardımcı olurum. Bu arada Armoury Crate kurma cihaza. G helper kur onu kullan.
teşekkür ederim g helperdan işlemci limitlememe gerek var mıdır

Gerçekten teşekkür ederim g helperdan işlemci limitlememe gerek var mıdır?

Ben 7535HS işlemciye 20W ile kullanıyorum oyunlarda 75 derece yi geçmiyor limitsiz kullanınca 90-93 dereceleri görüyor bunu istemediğim için limitliyorum. Zaten basit bir iş. Limiti Turbo moda koy. Zaten değiştirmediğin sürece limitli kalmaya devam ediyor. Oyunlara girince Turbo moda alır oynarsın. Normal günlük kullanımda sessiz veya dengeli modda kullanırsın. Ama dediğim gibi limit koymazsanda 90-95 dereceler bu laptoplara zararı olmaz.

Bunlarda oyunlardaki değerlerim.

Dosya Ekleri

• IMG_0908.jpeg
    176,2 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_0905.jpeg
    155,4 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_0890.jpeg
    203,7 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_0968.jpeg
    175,5 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_0986.jpeg
    137,2 KB · Görüntüleme: 46
armory create de kursam g helperda kursam ekstra fan ayarı var mıdır g helperda sadece watt mı limitliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…