Profesyonel seviyede Valorant oyuncusuysan ve 1 ms ekranlarda oynamaya alıştıysan hissedersin. Ama normal kullanıcıysan hiçbir fark hissetmezsin hocam. Aynı laptopu kullanıyorum 7535HS 4050 TUF A15. Ben hiçbir şey hisstemedim.
Profesyonel seviyede Valorant oyuncusuysan ve 1 ms ekranlarda oynamaya alıştıysan hissedersin. Ama normal kullanıcıysan hiçbir fark hissetmezsin hocam. Aynı laptopu kullanıyorum 7535HS 4050 TUF A15. Ben hiçbir şey hisstemedim.
Tamamdır hocam hayırlı olsuncihaz gelince merak ettiğin bir şey olursa yazarsın buradan yardımcı olurum. Bu arada Armoury Crate kurma cihaza. G helper kur onu kullan.
Tamamdır hocam hayırlı olsuncihaz gelince merak ettiğin bir şey olursa yazarsın buradan yardımcı olurum. Bu arada Armoury Crate kurma cihaza. G helper kur onu kullan.
Ben 7535HS işlemciye 20W ile kullanıyorum oyunlarda 75 derece yi geçmiyor limitsiz kullanınca 90-93 dereceleri görüyor bunu istemediğim için limitliyorum. Zaten basit bir iş. Limiti Turbo moda koy. Zaten değiştirmediğin sürece limitli kalmaya devam ediyor. Oyunlara girince Turbo moda alır oynarsın. Normal günlük kullanımda sessiz veya dengeli modda kullanırsın. Ama dediğim gibi limit koymazsanda 90-95 dereceler bu laptoplara zararı olmaz.