ASUS TUF A15 aldım arkadaşlar 25 ms diyorlar ghosting yapar mı? Film bile izlenmez diyorlar.
Film bile izlenmez diyorlar.
Profesyonel seviyede Valorant oyuncusuysan ve 1 ms ekranlarda oynamaya alıştıysan hissedersin. Ama normal kullanıcıysan hiçbir fark hissetmezsin hocam. Aynı laptopu kullanıyorum 7535HS 4050 TUF A15. Ben hiçbir şey hisstemedim.
Filmler ne alaka hocam? Bunu söyleyen saçmalamış.
11 Home kurun.Bir de 11 Pro mu 11 Home mu kurmam lazım yazılım arada cok nadir oyun ders yapıyorum
Teşekkür ederim Valorant oynamam zaten masaüstüm var iş için aldım tekrardan teşekkür ederim
Bir de 11 Pro mu 11 Home mu kurmam lazım yazılım arada cok nadir oyun ders yapıyorum.
Teşekkür ederim Valorant oynamam zaten masaüstüm var iş için aldım tekrardan teşekkür ederim.
Teşekkür ederim yok daha elime gelmedi kargoda 16 GB.
Crucial RAM'de ekledim gelince yapacağım.
teşekkür ederim g helperdan işlemci limitlememe gerek var mıdırTamamdır hocam hayırlı olsuncihaz gelince merak ettiğin bir şey olursa yazarsın buradan yardımcı olurum. Bu arada Armoury Crate kurma cihaza. G helper kur onu kullan.
Gerçekten teşekkür ederim g helperdan işlemci limitlememe gerek var mıdır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.