ASUS TUF A15 kaç ms?

Armoury Crate'de kursam g helperda kursam ekstra fan ayarı var mıdır g helperda sadece watt mı limitliyor.

Fan ayarları var hocam. G helperde hiçbir eksik yok. AC de yaptığın tüm ayarlamaları g helperden de yapabiliyorsun. Armoury Crate'de çözemediğim şekilde sistemi yorun bir şey var. Laptopumda AC yüklüyken boşta 85 dereceye çıkıyordu bir anda işlemci falan kullanıyordu, RAM kullanıyordu. Şu an bu saydığım hiçbir şey kalmadı. Boşta 40-45 derece, RAM 3-4 GB kullanılıyor. Cihaz şu an çok stabil. İki yazılım yükleniyor mu bilmiyorum ama AC gereksiz bir program o kadar diyorum. Yine de sen bilirsin AC kullanmak istersen onu yükle. Ben olacakları söyledim.

AC 5 GB'lık bir program g helper 5 MB ve tüm işleri çözüyor. Buradan bile ne kadar gereksiz bir yazılım olduğu anlaşılıyor. 5GB kontrol uygulamasımı olur.

ASUS TUF A15 aldım arkadaşlar 25 ms diyorlar ghosting yapar mı? Film bile izlenmez diyorlar.
Film izlenir, ama bazi sahnelerde ghosting gorunur. Ornegin beyaz tenli insanlar hizli bir kavga ederken ellerinde ghosting gorme ihtimalin fazla.

Fan ayarları var hocam. G helperde hiçbir eksik yok. AC de yaptığın tüm ayarlamaları g helperden de yapabiliyorsun. Armoury Crate'de çözemediğim şekilde sistemi yorun bir şey var. Laptopumda AC yüklüyken boşta 85 dereceye çıkıyordu bir anda işlemci falan kullanıyordu, RAM kullanıyordu. Şu an bu saydığım hiçbir şey kalmadı. Boşta 40-45 derece, RAM 3-4 GB kullanılıyor. Cihaz şu an çok stabil. İki yazılım yükleniyor mu bilmiyorum ama AC gereksiz bir program o kadar diyorum. Yine de sen bilirsin AC kullanmak istersen onu yükle. Ben olacakları söyledim.

AC 5 GB'lık bir program g helper 5 MB ve tüm işleri çözüyor. Buradan bile ne kadar gereksiz bir yazılım olduğu anlaşılıyor. 5GB kontrol uygulamasımı olur.
Bir sorun var mı ışık sızmadı telden dolayı cok kontrastlı gibi gözüküyor o kadar yokta var yine biraz ekranla oynayınca siyah ekranda artıyor sağ sola bastırınca

Dosya Ekleri

• 7AB3CC0B-A47F-44DD-A303-F383528FA3A8.jpeg
    7AB3CC0B-A47F-44DD-A303-F383528FA3A8.jpeg
    63,3 KB · Görüntüleme: 32
  • B50625D7-65E3-48BC-9D55-4561C359FC80.jpeg
    B50625D7-65E3-48BC-9D55-4561C359FC80.jpeg
    67,6 KB · Görüntüleme: 28
Bir sorun var mı ışık sızmadı telden dolayı cok kontrastlı gibi gözüküyor o kadar yokta var yine biraz ekranla oynayınca siyah ekranda artıyor sağ sola bastırınca.

Çok normal hocam. Telefonla bile bu şekilde çıktıysa ekran tertemiz sayılır. Çünkü telefonla çekilince bembeyaz oluyor ekran. Benim cihazda seninkiyle aynı seviyede sayılır.

Çok normal hocam. Telefonla bile bu şekilde çıktıysa ekran tertemiz sayılır. Çünkü telefonla çekilince bembeyaz oluyor ekran. Benim cihazda seninkiyle aynı seviyede sayılır.
Bu yüzden discordunuzu istedim sagolun

sizin laptobunuzu şu anda gönderebilme ihtimaliniz var mı

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı