ASUS TUF A15 kronik Wi-Fi kartı problemi

Aynı sorunlar bende de vardı. Bir esnafın tavsiyesi ile HP TPN-Q278 HP Victus Gaming 15.6 inç laptopun driveri yükledim. 7921 olanı manuel seçin. Wi-Fi uçuyor...

Herkese öncelikle merhaba. Bende ASUS TUF Gaming A15 FA507NV-LP037 (2023 model) var. Anlayacağınız gül gibi 3 aylık cihaz. Garantisine bitmesine daha çok var. "Realtek 8852be Wireless lan Wi-Fi 6 PCI-e nic" Wi-Fi kartı var. Konuya gelecek olursak ara ara Wi-Fi kopup geri gelmesi, oyunlarda yüksek ping, donmalar vs. cihazı aldığımdan beri sorunu çözemedim, Armoury Crate üzerinden işlemciyi en güçlüye alıyorum, işlemciyi AMD Software ara yüzü üzerinden performans moduna alıyorum, zaten şarjda oyun oynuyoruz gene de Online oyunlarda aralıkla donmalar ve yüksek ping sorununu çözemedim. Windows güncellemelerini, my ASUS'u, Wi-Fi kartı sürücülerini sürekli güncel tutuyorum zaten vs. temiz USB ile format attım en son çare onda da bir şey değişmedi. Servisine yeni yolladım her test yapıldı Geekbench, FPS, sıcaklık, işlemci hızı vs. donanımsal ve yazılımsal hiçbir sorun bulunamadını söyleyip geri yolladılar cihazı tarafıma. Gene servise yollasam aynı şeyi yapıp geri yollayacaklar. En son garanti giderse gitsin deyip Wi-Fi kartını ben değiştireceğim. ASUS'un her A15 serisinde bu sorun yok, bir kısmı böyle sadece kronik sorunlu olarak üretilmiş. Cihazda yaşadığım sorun bazen Wi-Fi birden kopup 10-15 saniye sonra geri geliyor bağlantı, oyunlarda yüksek ping donmalar. Wi-Fi kartı olarak İntelax210 ngw veya AX200NGW düşünüyorum sizin fikirleriniz nedir dediklerim hakkında?

Hocam Wi-Fi kartı ile SSD üst üste montaj ediliyor fabrikasyon çıkışlı olanlarda SSD ısınıp Wi-Fi kartına zarar veriyor muhtemelen SSD'nin slotunu değiştirin iyi Sosyaller

Hocam Wi-Fi kartı ile SSD üst üste montaj ediliyor fabrikasyon çıkışlı olanlarda SSD ısınıp Wi-Fi kartına zarar veriyor muhtemelen SSD'nin slotunu değiştirin iyi Sosyaller

Aslında Firma haklıymış sorunsuz cihaz deyip geri yollandı. Cihazda ki sıkıntı 5G Ağındayken (2.4'Gde kopma asla yok, Modem Öbür odada arada 1 duvar) Ara sıra Wi-Fi'nin aniden kopup birden geri gelmesi sıkıntısını yaşamaktayım. Bu neticede tek cevap wifi kartının dandikliğini gösteriyor.

Aynı sorunlar bende de vardı. Bir esnafın tavsiyesi ile HP TPN-Q278 HP Victus Gaming 15.6 inç laptopun driveri yükledim. 7921 olanı manuel seçin. Wi-Fi uçuyor...
Link rica edeceğim benim cihazımda nasıl çalıştığını merak ettim, benim sorunum sadece ve sadece 5G ağında wifinin aniden kopup hızlıca geri gelmesi

Aslında Firma haklıymış sorunsuz cihaz deyip geri yollandı. Cihazda ki sıkıntı 5G Ağındayken (2.4'Gde kopma asla yok, Modem Öbür odada arada 1 duvar) Ara sıra Wi-Fi'nin aniden kopup birden geri gelmesi sıkıntısını yaşamaktayım. Bu neticede tek cevap wifi kartının dandikliğini gösteriyor.

Link rica edeceğim benim cihazımda nasıl çalıştığını merak ettim, benim sorunum sadece ve sadece 5G ağında wifinin aniden kopup hızlıca geri gelmesi
Ben hala kullanıyorum ax210 iyi güzel hiç kopma yapmıyor ama nedense eski laptobumun wifisi daha iyi çekiyor.🤔🤔

Bununla sıfır sorunum kaldı. kablolu 39 mb ve kablosuz da 39 mb indirmem var. ping de ikisinde de 6ms

Dosyayı indirin. Açın. manuel olarak aygıt yöneticisinden sürücüyü güncelleyin. açtığınız klasörü seçin ve oradan da 7921 adlı klasörü seçip, güncellemeyi tamamlayın. Sistemi yeniden başlatın ve hız testi yapın ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı