ASUS TUF A15, Realtek 8852be Wireless lan Wi-Fi 6 PCI-e NIC Wi-Fi kartı sorunlu mu?

3.sayfada arkadaş zaten linki vermiş. Gözünüzden kaçmış sanırım.

Sizde durum nedir ben ASUS destek sayfasında ki sürücüyü kurdum roaming aggres devre dışı bıraktım ping düzeldi gibi ama uzun süre test etmedim.

Sizde durum nedir ben ASUS destek sayfasında ki sürücüyü kurdum roaming aggres devre dışı bıraktım ping düzeldi gibi ama uzun süre test etmedim.
Güncellesem de bir sonuç alamadım. Çoğu forumda değiştirilmesi gerektiği yazıyor çünkü yazılımsal bir problem değilmiş dediklerine göre. Ben odama ethernet kablosu çekerek çözdüm. Eski bilgisayarımda İntel AC9560 vardı Wifi5 ve tek eksisi Wifi 6 olmamasıydı. Bu senenin başında yeni bilgisayar aldım. Asus TUF A15 ve bu Wifi kartı ile geldi, artık online oyun oynayamaz oldum Wifi üzerinden. Zaten herkes aynı dertten müzdarip. Hazirandan beri güncelliyorum yeni sürüm geldikçe hiçbir fark göremedim.

Güncellesem de bir sonuç alamadım. Çoğu forumda değiştirilmesi gerektiği yazıyor çünkü yazılımsal bir problem değilmiş dediklerine göre. Ben odama Ethernet kablosu çekerek çözdüm. Eski bilgisayarımda Intel AC9560 vardı WI-FI5 ve tek eksisi Wi-Fi 6 olmamasıydı. Bu senenin başında yeni bilgisayar aldım. ASUS TUF A15 ve bu Wi-Fi kartı ile geldi, artık Online oyun oynayamaz oldum Wi-Fi üzerinden. Zaten herkes aynı dertten müzdarip. Haziran'dan beri güncelliyorum yeni sürüm geldikçe hiçbir fark göremedim.

Hepsiburada yorumlarinda kimse bu durumdan bahsetmemiş.

Hepsiburada yorumlarinda kimse bu durumdan bahsetmemiş.
Ben modemden kaynaklandığını düşünüyordum. Sonuçta 2024 model bilgisayar önceki bilgisayarımdan daha yeni nesil diye. Aklımın ucundan geçmiyordu. Sonra yurda gittiğim zaman telefonumdan internete bağlanma durumunda kaldım. Bazen kablo ile bağlıyordum interneti bazen Wifi ile. Sonra baktım ki kablo ile bağladığım da gecikme yok ama Wifi ile bağlanınca gecikme var. Ve eski bilgisayarımda bir fark yoktu sonradan aklıma araştırmak geldi ve sorunu bir tek ben yaşamıyormuşum.
Kısaca o yorumlar genelde uzun kullanım hakkında bilgi vermiyor ve bu sonradan fark edilebilecek bir şey bence.

Ben modemden kaynaklandığını düşünüyordum. Sonuçta 2024 model bilgisayar önceki bilgisayarımdan daha yeni nesil diye. Aklımın ucundan geçmiyordu. Sonra yurda gittiğim zaman telefonumdan internete bağlanma durumunda kaldım. Bazen kablo ile bağlıyordum interneti bazen Wi-Fi ile. Sonra baktım ki kablo ile bağladığım da gecikme yok ama Wi-Fi ile bağlanınca gecikme var. Ve eski bilgisayarımda bir fark yoktu sonradan aklıma araştırmak geldi ve sorunu bir tek ben yaşamıyormuşum.
Kısaca o yorumlar genelde uzun kullanım hakkında bilgi vermiyor ve bu sonradan fark edilebilecek bir şey bence.

Şu an nasıl bir çözüm buldunuz servise gönderdiniz mi?

Hocam merhaba, sorunsuz olan sürümü bulabildiniz mi ne yaptınız? Başka bir konuya yazdım, buraya da yazayım.

Yeni bir mini PC aldım, Wi-Fi Driver'ı "Realtek 8852BE Wireless lan Wi-Fi 6 PCI-e nic" ve aynı sorunlar bende de mevcut. Modeme 5G üzerinden bağlanıyorum, 20-30 Mbit download Speed alıyorum. Aynı odadan, aynı modeme MacBook'la, telefonla veya harici Wi-Fi antenimi mini PC'ye bağlayıp hız testi yaptığımda bu değerler 100-120 Mbit arası oluyor. Arada ciddi bir kayıp var! Bu Wi-Fi kartının en sorunsuz sürücü yazılımı hangisi ve nereden bulabilirim?

sitedeki sürüm fena değildi , recommed yazan

Merhaba bende aynı sorunu yaşıyorum güncel sürücüye nereden ulaşabilirim?

sitedeki sürüm fena değildi - recommed yazan

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı