ASUS TUF A15 laptop hangi model?

KokoPops

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. İnternet üzerinden Asus Tuf Gaming A15 FA507RE-HN049 aldım fakat nereden baksam bu 2022 kasaların hepsinde sol kısımda havalandırma çıkışı bulunuyor ama bende yok.

Çok kafam karıştı 2021 tasarımı değil 2022 desen sol havalandırması yok ve ısınma sorunu var.

Yorumlarda biri yazmış bunu.

Hocam özelden iletişime geçme şansınız var mı bilgisayar hakkında bir kaç soru soracağım da

Daha önce başka konuda yazdığım bir mesaj, haklı çıktığıma üzüldüm:
6800'li Tuf'larda Asya ve TR modellerinde sol hava ızgarası yok, en azından benim tespitim bu yönde, umarım yanılıyorumdur. Az kalsın alıyordum bu dizüstünü, sırf bu yüzden vazgeçtim ve Victus aldım.

Aynı modeli sipariş edeceğim. 18600 e sipariş verecektim 3 eylülü bekliyorum bende kredi kartı limiti için ama 20150TL olmuş fiyat üzdü yapacak bir şey yok. Bilgisayardan memnun musunuz ? Boşta ve yükte sıcaklıklar nasıl oluyor önerir misiniz ?

Daha önce başka konuda yazdığım bir mesaj, haklı çıktığıma üzüldüm:
Victusta da bildiğim kadarıyla solunda havalandırma yok ki. Siz Victustan memnun musunuz ?

Asus, Türkiye'ye çoğu zaman sorunlu modelleri yollar. Mesela evvelki Asus laptopların hepsine bakın, 16 GB RAM'li olanlar hep tek kanal. Oysa yurt dışı modeller çift kanal. Ancak Asus, laptopların çoğu optimus olmasına rağmen Türkiye'ye çift kanal modeller göndermeye lüzum görmüyor. Çünkü tek kanalın maliyeti daha düşük.

Ölü pikselli, coil whine gibi ufak tefek kusurlu ürünlere Türkçe Q klavyeler eklenip Türkiye veya Türkiye gibi Orta Doğu ülkelerine postalanır.

Asus'un Türkiye'ye gönderdiği ürünlerde yine bu gibi farklılıkların olmasına şaşırmamak lazım.

Arkadaşın attığı hn049 modeli çift kanal 2x8

Victusta da bildiğim kadarıyla solunda havalandırma yok ki. Siz Victustan memnun musunuz ?

Sorun Victus'ta olması değil, TR'ye Asus'un farklı ürün vermesi. Victus'tan memnunuz, alma nedenimiz hem oyun hem iş için.

Bilmeyenler için daha eski bir mesajımı da ekleyeyim ki fikir edinsinler karar verirken:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…