ASUS TUF A15 vs F15

hocam açıkcası 360 hz 4060 olanı alacağım 99'a en iyisi o gibi dns ile konuştum her türlü olayda yardımcı oluyorlarmış bu fırsat kaçmaz 8 gbden bir şey olmaz 16 yaparız

hocam açıkcası 360 hz 4060 olanı alacağım 99'a en iyisi o gibi dns ile konuştum her türlü olayda yardımcı oluyorlarmış bu fırsat kaçmaz 8 gbden bir şey olmaz 16 yaparız
Açıkcası şu anda dns güvencesi+ 360 hz 4060 olmasıyla en iyisi gibi geliyor i5 12. Nesil olması mühim değil i5 12. Nesil bile r5 7535hsden iyidir en kötü beğenmezsem iade ederim

Son düzenleme:
Hocam açıkçası 360 Hz 4060 olanı alacağım 99'a en iyisi o gibi DNS ile konuştum her türlü olayda yardımcı oluyorlarmış bu fırsat kaçmaz 8 GB'den bir şey olmaz 16 yaparız.

O zaman hayırlı olsun hocam. Yükseltme DNS yaparsanız (700-1500 ruble civarı diye hatırlıyorum.) Garanti devam edecek. Size fatura gibi fiş verirler zaten. Sonra Aorus sitesinden ürün kaydı yaptırın. Bugün alıyorsunuz yani?

Açıkçası şu anda DNS güvencesi+ 360 Hz 4060 olmasıyla en iyisi gibi geliyor i5 12. nesil olması mühim değil i5 12. nesil bile R5 7535HS'den iyidir en kötü beğenmezsem iade ederim

O zaman ilk günden RAM yükseltme yaptırmayın. İade düşünüyorsanız.
Aynı Aorus testi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Ürün incelemesii burda zaten.Popüler çokça.

Akşam alacağım bir şey çıkmazsa dns yükseltme yapıyorsa işimi garantiye alayım onlara vereyim malum garanti gider falan ben işimi sağlama alayım

Akşam alacağım bir şey çıkmazsa DNS yükseltme yapıyorsa işimi garantiye alayım onlara vereyim malum garanti gider falan ben işimi sağlama alayım.

İndirim bitiş tarihi görünmüyor. Bir ihtimal diğer kampanya gibi bugün sona erebilir.
Трц планета size yakın mı? Teşhir ürün olabilir dikkat edin. En iyisi mağaza yakınsa oraya gidin. Mağaza uzaksa yeni sipariş verin. Bugün sipariş verseniz 2 güne gelir.

Mağazaya gittim ürünün olmadığını söylediler sipariş ederek alayım dedim olur dediler

Tehşir ürünse direk iade ederim ama zannetmiyorum tehşir ürün satacak değiller bence?

Трц планета bana biraz uzak

Tehşir ürünse direk iade ederim ama zannetmiyorum tehşir ürün satacak değiller bence?

Sipariş verdiğiniz ürün teşhir gelmez. Merak etmeyin. Zaten 2 kutu içinde ve güvenlik bandıyla geliyor. Metal aşırı parmak izi bırakıyor. Önceden satın alındığını kolayca anlarsınız.

Sipariş verdiğiniz ürün teşhir gelmez. Merak etmeyin. Zaten 2 kutu içinde ve güvenlik bandıyla geliyor. Metal aşırı parmak izi bırakıyor. Önceden satın alındığını kolayca anlarsınız.
Yani bugün dediğim gibi sipariş edeceğim her türlü teste sokacağım zaten kendisini belli eder diye düşünüyorum

hocam yorumları biraz okudum kimisi hoparlöre çok kötü demiş kimisi de çok iyi kimisi ekrana suç atmış çok kötü, güneşte falan görünemeyecek derecede vb (ki bunlar normal) kimisi de ikinci el gelmiş parmak izi vardı vs bazıları da win 10 da çok sorun çıkartıyor demiş herkes win11 de kullanma tavsiyesinde sanırsam win 10 kuran çoğu şahısta Windows çökmüş ekran gitmiş vb dns aracılığıyla ramı 16 yapıp sipariş etsem eğer memnun olmazsam sorun olmaz değil mi?

Son düzenleme:

İnsanlar ne beğenir ki hocam? 100k ürün almışlar. Hoparlör kalitesinden ne beklerler hayret doğrusu. Kimisi Mac, kimisi Raider, ROG geçiş yapıp saçma sapan ürünü karşılaştırma yapıyorlar. Hoparlör için, lisanslı dtx Ultra ile idare eder. Tiz yüksek. Ses kalitesi ne üzer ne güldürür. Kesinlikle kötü değil.
Paneli %99 sharp gelecek (bendeki model böyleydi. İnceleme yine böyle) çok kaliteli bir panel. 300-360 nit şansa. FHD 360Hz için yeterli fazlasıyla. Bu fiyat bandında daha yükseği yok. Size önerdiğim tüm Aorus zaten bu seviyede nit. Daha profesyonel sadece (%100 DCI-P3)
Windows 10 sakın yüklemeyin. Destek olsa bile kararsız çalışır. BIOS güncelleme zamanı 15-20 dk sürecek. Acele etmeyin. Zorla kapatmayın. Windows yükleme biliyor musunuz? BIOS içinden VMD kapatırsanız sorun yaşamazsınız. Ya da nadiren Aorus sitesinden Intel VMD yüklemeniz gerek. Sentetik test yapmayı biliyorsunuz sanırım?

Yani açıkcası windowsu sadece usb üzerinden yükleyeceğim sentetik testten kastınız stress testi falan mı? Dediğiniz adımları takip ederim intel vmd tam olarak nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…