Woldierr
Decapat
Daha fazla
A15 in sadece ısınma ve ışık sızması varmış lakin dediğim gibi eskilerinde ısınma çok oluyormuş panel IPS olduğu için ışık sızması normal diyorlar zaten 1 yıl garantili ürün bir sorun çıkarsa değiştirebilirim yorumları okuduğum zaman içim rahat bir şekilde alabileceğimi hissettiğim bir laptop olduğunu düşünüyorum gigabytenin yorumları gibi hiç yorumla rastlamadım açıkcası ama gigabyte sağlam olsaydı (16 olan için konuşuyorum) gözüm kapalı alırdım o paraya çünkü cidden rogla kapışır özellikler barındırıyor arkadaşım 2-3 hafta önce rog aldı 240 hz 2k 4060 160k verdiŞuna bakın son kez. 3060 işinizi görürse. Fiyatına göre iyi ürün. Güzel bir seri eski de olsa. A 15 tercih edebilirsiniz. Biraz uğraştırır. Gündelik kullanımda sorun yaşatmaz fazla. Cihazı limitleyerek bir ihtimal dizginleyebilirsiniz.Интернет‑магазин Wildberries: широкий ассортимент товаров - скидки каждый день!
Коллекции женской, мужской и детской одежды, обуви, а также товары для дома и спорта. Информация о доставке и оплате. Таблицы размеров, советы по уходу за вещами.www.wildberries.ru
Bu arada az önce arkadaş aradı ve sürprizo mvideo geçmiş.
garip, 3070 gözüküyor bende deGaranti olması açısından özellikle 2 sene garanti için indirim bitmeden size 15 bkf alalım. TUF almanıza gönlüm el vermiyor. TUF %100 sRGB, alüminyum kapak, 250nit olsa da fena görünmüyor.
Keşke 3070 olsaydı 3060 ne yazık ki. Ama sağlam bir 3060 paneli 2 k 400-500nit, VESA 400HDR diye biliyorum.