ASUS TUF A15 vs F15

O zaman iyi. Hayırlı olsun. İşiniz bitince fotoğraf, video, test görmek isterim. Kolay gelsin hocam.
Hocam bilgisayar geldi ne testi yapacağım? Programları söyler misiniz

Ahh. Bilgisayar inanılmaz premium bir ürün. İnanın sadece havalı siyah kutusuna bakmak yeterli 😉🤩 yalnız hazır olun metal aşırı parmak izi bırakıyor. Her gün temizlik şart.
Bilgisayara dokunmayı düşünmüyorum bile klavye falan aldım bekliyorum

Hocam bilgisayar geldi ne testi yapacağım? Programları söyler misiniz

Bilgisayara dokunmayı düşünmüyorum bile klavye falan aldım bekliyorum
Adamlar sadece Windowsu indirmiş sanırım :(

Hocam bilgisayar geldi ne testi yapacağım? Programları söyler misiniz?

Bilgisayara dokunmayı düşünmüyorum bile klavye falan aldım bekliyorum.

Adamlar sadece Windows'u indirmiş sanırım :(

Gigabyte Control Center yüklü mü? Önce o program içinden tüm güncellemeleri yapın. Varsa BIOS yükleyecektir. Acele etmeyin açılıp kapanan bilir. Uzun sürebilir. Lan kablosu varsa takılı kalsın. BitLocker açıksa kapatın. Ya da Windows mail adresinizden BitLocker şifresi alın. Daha sonra Windows Update falan. Ekran kartı sürücüsü yükleyin.
Test için: - Cinebench 23.
- 3D mark (time spy, fire Strike vs Steam da hangisi ücretsizse)
- AIDA64 indirip en az 20-30 dk stres testi yapın
-CrystalDiskMark SSD hızı, - Crystal info sağlığı
Cinebench, AIDA64 testinde Turbo moduna alın. En yüksek CPU ve fan sesi. Fan sesi yüksek olabilir. 3D mark oyun modu ve Turbo mod iki test yapın. Mod geçişleri Gigabyte Control Center yapabilirsiniz.
O kadar saat sadece Windows mu yüklemişler?

Tüm testleri HWiNFO ile sıcaklık, W, frekans izleyebilirsiniz. 1 saat sonra doğum günü için misafirler gelecek. Sanırım akşama kadar meşgul olabilirim. Müsait zamanda dönüş yaparım.

Gigabyte Control Center yüklü mü? Önce o program içinden tüm güncellemeleri yapın. Varsa BIOS yükleyecektir. Acele etmeyin açılıp kapanan bilir. Uzun sürebilir. Lan kablosu varsa takılı kalsın. BitLocker açıksa kapatın. Ya da Windows mail adresinizden BitLocker şifresi alın. Daha sonra Windows Update falan. Ekran kartı sürücüsü yükleyin.
Cinebench, AIDA64 testinde Turbo moduna alın. En yüksek CPU ve fan sesi. Fan sesi yüksek olabilir. 3D mark oyun modu ve Turbo mod iki test yapın. Mod geçişleri Gigabyte Control Center yapabilirsiniz.

Tüm testleri HWiNFO ile sıcaklık, W, frekans izleyebilirsiniz. 1 saat sonra doğum günü için misafirler gelecek. Sanırım akşama kadar meşgul olabilirim. Müsait zamanda dönüş yaparım.
hocam şu anda açıkcası bilgisayar taş gibi görünüyor ekran kartını indirdim

Oyun indiriyordum test için şimdi oyunu durdurup dediklernizi yapacağım sistem şu anda oyun indirirken 51 derecede ses yok adeta

Hocam şu anda açıkçası bilgisayar taş gibi görünüyor ekran kartını indirdim.

Oyun indiriyordum test için şimdi oyunu durdurup dediklernizi yapacağım sistem şu anda oyun indirirken 51 derecede ses yok adeta.

Turbo mod harici yüksek fan sesi duymazsınız. AI ya da Gaming mod çoğu zaman 45-51dB arası. Turbo mod ihtiyacınız yok zaten. Çok az FPS fark eder. Merakla bekliyorum hocam.
Gigabyte Control Center içinde güncelleme var mı? Yoksa DNS teknisyen yapmış mı?

Turbo mod harici yüksek fan sesi duymazsınız. AI ya da Gaming mod çoğu zaman 45-51dB arası. Turbo mod ihtiyacınız yok zaten. Çok az FPS fark eder. Merakla bekliyorum hocam.
Gigabyte Control Center içinde güncelleme var mı? Yoksa DNS teknisyen yapmış mı?
Hocam şu anda bir güncelleme göremedim turbo modda çalıştırdım şu anda 32 dereceleri gördüm soğutucuyla beraber soğutucusuz 35-36 açıkcası ısı konusundan çok iyi

Ne yaptınız hocam? Son durum ne?
Hocam dün sadece oyun oynadım, gta 5 vb gayette sessiz çalışıyor çok memnun kaldım fakat ekran kartı 82w nin üstüne çıkmadı gta 5 ultra ayarlar 72-73 derecelerdeydi ekran kartı işlemci 60-65 sanırım. Bugün testlere sokacağım bilgisayarı tam olarak 1 gün açık bıraktım banamısın demedi sadece intelden nvidiaya geçtiğimde bir kez mavi ekran yedim.

Hocam dün sadece oyun oynadım, GTA 5 vb gayet de sessiz çalışıyor çok memnun kaldım fakat ekran kartı 82W'nin üstüne çıkmadı GTA 5 Ultra ayarlar 72-73 derecelerdeydi ekran kartı işlemci 60-65 sanırım. Bugün testlere sokacağım bilgisayarı tam olarak 1 gün açık bıraktım bana mısın demedi sadece Intel'den NVIDIA'ya geçtiğimde bir kez mavi ekran yedim.

Güzel güzel. Oyun tutkusu önce gelmiş😁
MUX açtığınız zaman, zaten laptop açıp kapanıyor diye hatırlıyorum. Panel nasıl 360 Hz farkını hissediyorsunuz? Control Center kurcaladınız mı? Hangi modda oynadınız?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı