ASUS TUF A15 vs HP Pavilion 16

somechicken

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu iki notebook arasındayım.

Hangisi daha iyidir? Isınma, performans ve kullanılabilirlik bakımından. Ekran, ekran kartı,Ram
ve işlemci farkları var.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu iki notebook arasındayım.

Hangisi daha iyidir? Isınma, performans ve kullanılabilirlik bakımından. Ekran, ekran kartı, RAM.
Ve işlemci farkları var.

Hocam soru değil bu, kullanıcısı olarak söylüyorum TUF'u kesinlikle alın ve keyfinize bakın. Şunu da söylemeden geçemeyeceğim günümüz tarihinde ısınma problemi olmayan laptop yok. Bakın yok diyorum. HP'yi öneren arkadaşta en kısa zamanda yorumu silsin rica ediyorum.

Hocam soru değil bu, kullanıcısı olarak söylüyorum TUF'u kesinlikle alın ve keyfinize bakın. Şunu da söylemeden geçemeyeceğim günümüz tarihinde ısınma problemi olmayan laptop yok. Bakın yok diyorum. HP'yi öneren arkadaşta en kısa zamanda yorumu silsin rica ediyorum.
Bence asıl sen yorumunu silmelisin sorunlu model öneriyorsun ve kızgın atıyorsun.

@Samotne Ciasteczka neden sorunlu olduğunu açıklayacaktır A15’in. :)

İkisi de kronik ısınma sorunlu. Önermem, bütçenizi söylerseniz yardımcı olabilirim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bence asıl sen yorumunu silmelisin sorunlu model öneriyorsun ve kızgın atıyorsun.

@Samotne Ciasteczka neden sorunlu olduğunu açıklayacaktır A15’in. :)

Hocam akşam akşam iyi güldürdünüz 10 yıldır bilgisayar bileşenleriyle iç içeyim böyle saçma bir yorumla ilk defa karşılaştım. Yük altında işlemci 91 dereceyi ekran kartında da 85 dereceyi geçmedi kronik ısınmadan kastınız bu ise ki umarım değildir bence fazla yorum yazmayın hocam siz.

Not: Tarayıcıda gezerken işlemci ve ekran kartı sıcaklığı ortalama 35 40 derecede geziniyor bunu da eklemek istedim.

Son düzenleme:
Hocam akşam akşam iyi güldürdünüz 10 yıldır bilgisayar bileşenleriyle iç içeyim böyle saçma bir yorumla ilk defa karşılaştım. Yük altında işlemci 91 dereceyi ekran kartında da 85 dereceyi geçmedi kronik ısınmadan kastınız bu ise ki umarım değildir bence fazla yorum yazmayın hocam siz.
Diyene bak, o zaman başka ne önerirsiniz bay PC profesörü?

Belli zaten PC ile aran, ama tartışmak istemiyorum senin gibi çok bilmişlerle.

Diyene bak, o zaman başka ne önerirsiniz bay PC profesörü?

Belli zaten PC ile aran, ama tartışmak istemiyorum senin gibi çok bilmişlerle.

Adam oraya Mercedes ve Opel koymus aynı fiyata. Siz Opel al diyorsunuz. Her gülme ihtiyaci hissetiğimde bu yoruma bakacağım. Teşekkür eder, iyi akşamlar dilerim.

Adam oraya Mercedes ve Opel koymus aynı fiyata. Siz Opel al diyorsunuz. Her gülme ihtiyaci hissetiğimde bu yoruma bakacağım. Teşekkür eder, iyi akşamlar dilerim.
Bak bu işi biliyor olsa idin ikisinide önermezdin ama sen gidip daha sorunlu modeli önererek kendini cahil olarak gösterdin bana.

Böyle üyelerle uğraşmaktan bıktım artık.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı