ASUS TUF A15'te kronik güç tuşu sorunu mu bulunuyor?

zaferoruc

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bir ay önce aşağıdaki cihazı aldım. Almadan önce güç tuşu sorununu okumuştum. Bana denk gelmez diyerek aldım ama bana da denk geldi. Bir aylık ürünü garantiye gönderdim fakat bu sorun can sıkıcı. Forumlarda bir sürü bu şekilde konu var. Bu neden kaynaklanıyor olabilir? Herkes sağlamlık için ASUS alıyor ama ASUS'un böyle kronik bir sorunu var. Eğer ASUS TUF alacak arkadaş varsa bu sorunu elbet bir gün sizde yaşayacaksınız bilginize.
ASUS TUF Gaming A15 FA507NU-LP030 AMD Ryzen 7 7735HS 8 GB 512 GB SSD RTX4050.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de aynı model var aynı sorunla karşılaştım bir süre sonra tamamen gitti. Garantiye ver komple değiştiriyorlar. Garantiye giremez ise ben yaptıralı 6 ay falan oldu 600TL ödeme çıkmıştı.

Sorunun kaynağı nedir acaba? Bu kadar çok sorun yaşayıp hala nasıl bu konuda haber yapılmamış onu anlamadım. Şu başka markada olsa sayfa sayfa haberi olurdu.

Bende yeni aldım cihazı. Tuşta sorun olduğunu duymuştum. Çok hassas basmaya çalışıyorum. Umarım bozulmaz.

Belkide kullanıcı hatasıdır ve nadiren oluyordur. Ama duydum yani bu sorunun olduğunu.

Güç tuşu mu bozuluyormuş yani ?

Vallahi bro birkaç forumda 1-2 mesaj görmüştüm ama kronik diyebilir miyiz bilmiyorum. Şu anlık bende sorun yok ama fazla sert basmayalım yine de.
Gta V sapigi biladerim için uyariyi gectim hocam
Ben de dikkatli davranacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…