Asus TUF B450 Plus Anakartta RGB Kontrolcü Girişi Yok

• Konuyu başlatan Qiffy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 1.055

Qiffy

Kilopat
Selam, ben yakın zamanda bir sistem topladım ve aldığım kasadan 4 adet RGB fan çıktı ve kasanın arkasında da RGB kontrolcu var. Ben fan bağlantılarımı yaptım, ama RGB'lerimin yanması için RGB kontrolcumu anakartıma bağlamam gerek. Anakartımda giriş var, ama nedense oturmuyor. RGB kontrolcumu anakarta bağlamak için giriş yapmışlar, adını bilmiyorum, ama giriş 3 pinli (2 pin, 1 adet boşluk, sonra 1 pin) şeklinde. Anakartımın ve kasamın modeli bu sizce sorun ne?

Kasa = Sharkoon PureSteel
Anakart = Asus TUF B450 Plus

Son düzenleyen: Moderatör:
Bahsettiğiniz 3 pinli kablo ARGB yani Adressable RGB kablosu. Normal olanlar 4 pinli. Yanlış anlamadıysam kasa fanlarınız ARGB. Fakat anakartınızda düz RGB soketi var. Dolayısıyla bağlayamazsınız. Bu gibi durumlar için kumandalı aparatlar var sanıyorum. Onlardan alabilirsiniz.

Bahsettiğiniz 3 pinli kablo ARGB yani Adressable RGB kablosu. Normal olanlar 4 pinli. Yanlış anlamadıysam kasa fanlarınız ARGB. Fakat anakartınızda düz RGB soketi var. Dolayısıyla bağlayamazsınız. Bu gibi durumlar için kumandalı aparatlar var sanıyorum. Onlardan alabilirsiniz.
Teşekkür ederim ama ne almam gerektiğinin linkini atarmsınız

Maalesef ki ne almanız gerektiğini tam olarak ben de bilmiyorum. Hatta öyle bir şeyin varlığından emin bile değilim. Sanıyorum bu tarz bir şey. Fakat altını çizmek isterim ki bu işe yarar mı bilmiyorum. Çünkü anakartınız ARGB desteğine sahip değil.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı