theumtkyd
Hectopat
- Anakart
- Asus TUF B450M Plus2
- İşlemci
- R5 5600
Kuzenim dün fön makinesinin soğuk ayarıyla kasanın içine hava tutmuş temizlemek için ancak maalesef yakından tutmuş ve fanları da döndürmüş (internetten okuduğuma göre zararı varmış bunun). Neyse, temizleme bittikten sonra bilgisayarda internet kullanılamamaya başlamış. Daha detaylı açıklamak gerekirse bilgisayar ilk açıldığında internete bağlı gözüküyor ancak Opera dışında hiçbir yer açılmıyor; Steam vs. 1-2 dk geçtikten sonra Opera da açılmamaya başlıyor, hiçbir şey açılmıyor kısaca. Ancak bu süre zarfında görev çubuğunda internette herhangi bir sorun gözükmüyor. Bazen bu şekilde oluyormuş bazen de yine aynı şekilde hiçbir şey açılmıyor ama ara ara bağlandı yazıyor ara ara ise internet yok yazıyormuş. Ancak tekrar söylüyorum, bilgisayar açıldıktan 1-2 dk sonra asla açılmıyor hiçbir şey. Sorun ne olabilir? Ayrıca şunu da ekleyeyim aynı internete telefondan bağlanıyormuş sorun yok ve bilgisayarı telefonun mobil verisine bağlayınca da yine aynı sorun.
Anakart modeli: ASUS TUF B450M Plus 2
Bağlantı şekli: Kablosuz TP-Link'in bir USB Wi-Fi adaptörü modelini unuttum, gerekirse söylersiniz bulurum modelini.
Anakart modeli: ASUS TUF B450M Plus 2
Bağlantı şekli: Kablosuz TP-Link'in bir USB Wi-Fi adaptörü modelini unuttum, gerekirse söylersiniz bulurum modelini.