Çözüldü ASUS TUF B450M Plus 2 sistem temizlenmesi sonrası internete stabil bağlanmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

theumtkyd

Hectopat
Anakart
Asus TUF B450M Plus2
İşlemci
R5 5600
Kuzenim dün fön makinesinin soğuk ayarıyla kasanın içine hava tutmuş temizlemek için ancak maalesef yakından tutmuş ve fanları da döndürmüş (internetten okuduğuma göre zararı varmış bunun). Neyse, temizleme bittikten sonra bilgisayarda internet kullanılamamaya başlamış. Daha detaylı açıklamak gerekirse bilgisayar ilk açıldığında internete bağlı gözüküyor ancak Opera dışında hiçbir yer açılmıyor; Steam vs. 1-2 dk geçtikten sonra Opera da açılmamaya başlıyor, hiçbir şey açılmıyor kısaca. Ancak bu süre zarfında görev çubuğunda internette herhangi bir sorun gözükmüyor. Bazen bu şekilde oluyormuş bazen de yine aynı şekilde hiçbir şey açılmıyor ama ara ara bağlandı yazıyor ara ara ise internet yok yazıyormuş. Ancak tekrar söylüyorum, bilgisayar açıldıktan 1-2 dk sonra asla açılmıyor hiçbir şey. Sorun ne olabilir? Ayrıca şunu da ekleyeyim aynı internete telefondan bağlanıyormuş sorun yok ve bilgisayarı telefonun mobil verisine bağlayınca da yine aynı sorun.

Anakart modeli: ASUS TUF B450M Plus 2
Bağlantı şekli: Kablosuz TP-Link'in bir USB Wi-Fi adaptörü modelini unuttum, gerekirse söylersiniz bulurum modelini.

Çözüm
Tabii ki ellerinden geldiğince yardımcı olacaklardır. Zaten eğer sizin dediğiniz gibi temizlik esnasında oluşmuş bir sorun ise onların bakması çok daha uygun olur.
Hocam sistemde virüs varmış sorun da bu yüzdenmiş. Virüsü temizleyince düzeldi. Temizlik sonrası olunca biz temizliktendir diye düşündük direkt.
Bugün asusun sitesinden yükledik ama olmadı hala sorun devam etmekte. Yine de bunu deneyelim mi?
Anladım, bu durumda aşağıdaki link üzerinden gerekli sürücüyü yeniden indirin efendim. (Eğer bu site üzerinden indirdiğinize eminseniz bu adımı atlayabilirsiniz.)

Eğer sorun devam ediyorsa 0850 522 2787 numarasını arayarak veya aşağıdaki linkte bulunan formu doldurarak ASUS ile iletişime geçin.

Anladım, bu durumda aşağıdaki link üzerinden gerekli sürücüyü yeniden indirin efendim. (Eğer bu site üzerinden indirdiğinize eminseniz bu adımı atlayabilirsiniz.)

Eğer sorun devam ediyorsa 0850 522 2787 numarasını arayarak veya aşağıdaki linkte bulunan formu doldurarak ASUS ile iletişime geçin.
Tamamdır hocam. Sizin başka bir öneriniz var mıdır? Garantisi bitmiş olması lazım Asus yardımcı olur mu bilemiyorum.

Tamamdır hocam. Sizin başka bir öneriniz var mıdır? Garantisi bitmiş olması lazım Asus yardımcı olur mu bilemiyorum.
Tabii ki ellerinden geldiğince yardımcı olacaklardır. Zaten eğer sizin dediğiniz gibi temizlik esnasında oluşmuş bir sorun ise onların bakması çok daha uygun olur.

Hocam sistemde virüs varmış sorun da bu yüzdenmiş. Virüsü temizleyince düzeldi. Temizlik sonrası olunca biz temizliktendir diye düşündük direkt.

Çözüm
Anladım. Sorunun çözüldüğüne çok sevindim. Başka sorunuz olursa çekinmeden sorabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı