Çözüldü ASUS TUF B450M-Plus mikrofonlu kulaklıklarda ses sekmesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ChikaRito

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarıma hem USB hem de 3.5mm jak girişiyle olsun hangi tip kulaklığı takarsam takayım Discord'tan ve diğer uygulamalardan konuştuğum kişilere bir video izlediğim zaman ya da şarkı açtığım zaman ses olduğu gibi karşı tarafa yansıyor. Hatta arkadaşlarım açtığım videonun sesinin olduğu gibi kendilerine geldiğini belirtiyorlar. Ne yaptıysam bu problemi çözemedim. Anakart modelim ASUS TUF B450M-Plus. Aktif kullandığım kulaklığım Razer BlackShark V2 X. Benzer konuların açıldığını çok gördüm fakat bu konuda çözüme ulaşan bir konuya henüz rastlamadım. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba. Realtek Audio Console programından aygıtın gelişmiş ayarları(1) kısmından kayıt aygıtı tüm giriş jaklarını bağımsız giriş aygıtları olarak ayırın(2) şeklinde yapınca mikrofon kısmından işaretlediğim 3 ve 4 nolu adımları yapınca özellikle (4 nolu adımı) bende düzeldi. Yapmanı öneririm düzelebilir belki.
Merhaba. Realtek Audio Console programından aygıtın gelişmiş ayarları(1) kısmından kayıt aygıtı tüm giriş jaklarını bağımsız giriş aygıtları olarak ayırın(2) şeklinde yapınca mikrofon kısmından işaretlediğim 3 ve 4 nolu adımları yapınca özellikle (4 nolu adımı) bende düzeldi. Yapmanı öneririm düzelebilir belki.

Dosya Ekleri

• technopat cevap.png
    50,7 KB · Görüntüleme: 38
  • technopat cev..png
    46,7 KB · Görüntüleme: 36
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…