ASUS TUF dash F15 aşırı fan sesi

TurkBeyazÖrdek

Femtopat
Katılım
26 Kasım 2020
Mesajlar
70
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
3 gün önce ASUS TUF dash 15 aldım (detaylı teknik özellikler aşağıda) ama inanılmaz bir fan sesi varç GeForce Experience whisper mode ile sesi kısıyordum ama artık o da bozuldu Euro Truck Simulator 2'de çalışmıyor.

1632147558257.png


Diye bir hata veriyor çözümünü bilen var mı?
 
Hocam bende de aynı seriden ürün var.


Ürünüm bu. Oyunlarda turbo ayarlarda bile yüksek ses çıkartmıyor. Oyunu %50-60 ses seviyelerinde oynuyorum ama sesini azda olsa duruyor o da normal olarak.

Ürünü canlı olarak teknoloji mağazalarında incelediğimde turbo'da çıkan ses ile aynı bende. Siz de bir karşılaştırın isterseniz.
 
Hocam bende de aynı seriden ürün var.


Ürünüm bu. Oyunlarda Turbo ayarlarda bile yüksek ses çıkartmıyor. Oyunu %50-60 ses seviyelerinde oynuyorum ama sesini az da olsa duruyor o da normal olarak.

Ürünü canlı olarak teknoloji mağazalarında incelediğimde Turbo'da çıkan ses ile aynı bende. Siz de bir karşılaştırın isterseniz.

Bende Hepsiburada'dan aldım ben kulaklık takmadan oynayamıyorum o derece ETS 2'yi programdan dba seviyesine baktığımda 55 60dba gösteriyor ve bana kalırsa rahatsız olmamak mümkün değil.
Ancak oyun girmeden Turbo'yu açtığımda bana da pek yüksek sesi gelmiyor Turbo açıkken oyun girince inanılmaz bir ses geliyor. Sizde whisper mod açıkmı yoksa açık değilkenmi pek ses gelmiyor.
Bende açınca pek ses yok açmadan kulaklık taksam bile rahatsız ediyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı