ASUS TUF dash F15 vs ASUS TUF F15

Ben TUF dash F15 kllanıyorum öneririm.

Dostum ben TUF dash F15 RTX3050 i511300H kullanıyorum ve sana şunu söyleyeyim i511300H kötü bir işlemci değil. Şu ana kadar hiçbir oyunu Ultra dışında oynamadım ve kasma sorunu yaşamadım. Gayet akıcı bir şekilde oynuyorum. Oynadıklarım da Forza4 ETS 2 SnowRunner teardown MC RTX on Rainbow Six Extraction... Vb oyunlar. Gelişmiş grafik ayarlarından her şeyi fullememe rağmen akıcı bir şekilde oynayabiliyorum ürünü tavsiye ederim.

Teşekkürler, ASUS TUF dash aldım. Çok memnunum, şarjı da sesi %100e alıp dizi izleyip arkada oyunlari indirip kurdum ona rağmen 7-8 saat gördü. Soğutması da iyi 70 derece civarında geziyor oyunlarda ekran kartı ve işlemci.

Bu arada genelde 4 çekirdek işlemci diye kötü deniyor ama hem kendi teknolojisi sayesinde sanal çekirdekleri de fiziki çekirdek olarak gösterip kullanabiliyor. Hem de genelde tek çekirdek kullanır oyunlar vs. render harici işlemler. Bu işlemcinin de tek çekirdek performansı iyi derecede.

RAM arttırmak için hafta içini bekliyorum ASUS'a sormam lazim garantiyi bozar mi diye. Bu konu hakkında bir fikrin var mı?
 
Rica ederim güle güle kullanın :) Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. RAM konusuna gelecek olursak ben bilgisayarımın ramini yükseltmeden önce kutudaki kitapçıkları okudum ve bu konu hakkında yani bilgisayarın içini açma konusunda garantiyle ilgili bir yazı yazmıyordu. Ben ram yükseltmesi yaptım bu yüzden. Siz de yapabilirsiniz bence. Garantiyi bozacağını düşünmüyorum. Ayrıca Asus bu modeli tanıtırken internet sitesinde içinin kolayca açılabilmesinden dolayı kendiniz de kolaylıkla yükseltme yapabilirsiniz şeklinde bir reklamı vardı.
 
Rica ederim güle güle kullanın :) yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. RAM konusuna gelecek olursak ben bilgisayarımın RAM'ini yükseltmeden önce kutudaki kitapçıkları okudum ve bu konu hakkında yani bilgisayarın içini açma konusunda garantiyle ilgili bir yazı yazmıyordu. Ben RAM yükseltmesi yaptım bu yüzden. Siz de yapabilirsiniz bence. Garantiyi bozacağını düşünmüyorum. Ayrıca ASUS bu modeli tanıtırken internet sitesinde içinin kolayca açılabilmesinden dolayı kendiniz de kolaylıkla yükseltme yapabilirsiniz şeklinde bir reklamı vardı.

Teşekkür ederim. :) Pazartesi günü çevrimiçi chat aracılığıyla sordum ve garantiyi bozmadığını söylediler. Ben de yükselttim. İkinci sorum bilgisayarı açar açmaz yük altında olmasa bile coil whine sorunu mevcut bu sizde de mevcut mu? Özellikle prize bağlı değilken ve sessiz moddayken.

Araştırmalarıma göre düşük güç tüketiminden oluyormuş. USB portlarını doldurduğumda (USB HDD, mouse, telefon USB) ses kesiliyor.

Ben de RAM taktım. Eğer SSD takmadıysanız (ekstra güç tüketimi olduğu için) sizde de coil whine durumu aynı mı?
 
Ben TUF dash F15 kllanıyorum öneririm.

Dostum ben TUF dash F15 RTX3050 i511300H kullanıyorum ve sana şunu söyleyeyim i511300H kötü bir işlemci değil. Şu ana kadar hiçbir oyunu Ultra dışında oynamadım ve kasma sorunu yaşamadım. Gayet akıcı bir şekilde oynuyorum. Oynadıklarım da Forza4 ETS 2 SnowRunner teardown MC RTX on Rainbow Six Extraction... Vb oyunlar. Gelişmiş grafik ayarlarından her şeyi fullememe rağmen akıcı bir şekilde oynayabiliyorum ürünü tavsiye ederim

Merhaba aynı model laptopa sahibim. Ekran arızası sonrası panel değişimi yapıldı. Ama memnun değilim ve panelin orijinal olmadığını düşünüyorum. Karşılaştırma yapabilmem için Laptopun DisplayDetails kısmın paylaşabilir misin?
 
Merhaba aynı model laptopa sahibim. Ekran arızası sonrası panel değişimi yapıldı. Ama memnun değilim ve panelin orijinal olmadığını düşünüyorum. Karşılaştırma yapabilmem için laptopun displaydetails kısmın paylaşabilir misin?

Nereden ulaşabilirim DisplayDetails kısmına? Ben paylaşabilirim.
 
Nereden ulaşabilirim DisplayDetails kısmına? Ben paylaşabilirim.

Aygıt Yöneticisi/Monitörler/Genel PnP Monitorler/

Özellikler/Ayrıntılar/ Özellekik sekmesi altında Donanım Kimlikleri seçersen Değer olarak gösterecek Ekran Alıntısı.PNG
 

Teşekkür ederim. Araştırmalarıma göre panel markları farklı. Sendeki panel Panda marka bana INNOLUX diye bir marka takmışlar. İki panelin kontrast oranı farklı. Bu yüzden renkler önceki halinden farklı gibi geliyor. Ekranda düşük oranda bir sarı fitre var gibi geliyor. Servis ile iletişime geçeceğim teşekkür ederim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı