ASUS TUF F15 i5 10300H işlemci kilidi nasıl açılır?

morue

Decapat
Daha fazla  
Undervolt yapmak istiyorum fakat işlemci kilitli nasıl açabilirim? Birkaç tane yöntem buldum fakat benim modelde olmuyormuş. Daha önce bu modelde yapan birisi varsa yardımcı olabilir mi?

Laptop modeli: ASUS TUF Gaming F15 FX506LI-HN012
İşlemci: i510300H.
RAM: 16 GB.
Ekran kartı: 1650 Ti.
BIOS: FX506LI. 310.

Format ile kilitlenmiyor, ayarları geri eski haline getirmen lazım. 0x0 yerine 0x1 yaparsanız geri kilitleniyor veya BIOS güncellemesi yaparsanız da sıfırlanıyor.

Maksimum 95 gördü ama cihaza 1 yıldır termal bakım yapılmıyor ve cihazın dizayn olarak problemleri var.

Eki Görüntüle 1872255

Benim de aynı şekilde 1-2 haftaya temizlik ve macun yenilemesi yapmayı düşünüyorum. Ekran kartınız 1650 Ti mı?

Benim de aynı şekilde 1-2 haftaya temizlik ve macun yenilemesi yapmayı düşünüyorum. Ekran kartınız 1650 Ti mı?
Yok hocam bendeki model FX506LH. Düz GTX 1650 var GDDR6 VRAM kullanıyor. MasterGel Maker Nano kullanmıştım 1 gün sonra işlemci eskiye dönmüştü. Kasada fotoğrafını attığım bölümlerde modifikasyon yapmayı düşünüyorum.

Yok hocam bendeki model FX506lh. Düz GTX 1650 var GDDR6 VRAM kullanıyor. MasterGel maker nano kullanmıştım 1 gün sonra işlemci eskiye dönmüştü. Kasada fotoğrafını attığım bölümlerde modifikasyon yapmayı düşünüyorum.

Bu kilit açma işlemini yaparken UEFI tool ile ROM'u açın diyor bu UEFI Tool'u nereden indirdiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı