ASUS TUF FX505DT Amerika'dan alınır mı?

• Konuyu başlatan MoK
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 1.298

MoK

Decapat
Amazon.com'dan bilgisayar alip Türkiye'ye biri vasıtasıyla getirtmeyi düşünüyorum. Donanımdan çok anlamam. Almayı düşündüğüm bilgisayar eyalet vergisi ile 720 dolara (4350 TL) geliyor. Aynı bilgisayar hepsiburada.com'da 4800 TL, birkaç özellik farklı gibi (FreeDOS, diğeri 512 GB SSD). Sizce bu fiyat farkına Amerika'dan almaya değer mi?

Amazon
Hepsiburada

Son düzenleyen: Moderatör:

Şuna bakın derim. 16gb ram 512gb SSD 120hz panel.
4800 TL nerede 6000 TL nerede.. Öneri yaparken bütçeye göz atmıyor musunuz?

Bence Türkiye'den almak daha mantıklı. Garanti+ 256 GB fazladan depolama için farka değecektir. Şimdi fark ettim. Amazon'da satılan laptop 120Hz imiş. Eğer gerçek ise değer.
Garanti için tekrar amerikaya gönderme şansım olur, tabii Türkiye'deki kadar rahat olmaz. Amerika'daki 120 hz, alttaki yorumlarda da yazmışlar. 120hz ile 60hz arasında ne derece büyük bir fark olur bilmiyorum, ama uçuş similatörleri dışında çok fazla oyun oynayan biri değilim.
Çıkarken vergi geri alınacaksa alınabilir.
Bildiğim kadarı ile Amerikada vergi iadesi yok.

Şuna bakın derim. 16gb ram 512gb SSD 120hz panel.
1000 TL kadar fark var. 5000 TL'den yukarı bir şey düşünmüyorum.

Garanti için tekrar amerikaya gönderme şansım olur, tabii Türkiye'deki kadar rahat olmaz. Amerika'daki 120 hz, alttaki yorumlarda da yazmışlar. 120hz ile 60hz arasında ne derece büyük bir fark olur bilmiyorum, ama uçuş similatörleri dışında çok fazla oyun oynayan biri değilim.

Kusura bakmayın. Özür diliyorum. Bütçe belirtmediğiniz için ve özellikleri de zamanla yükseltmek isteyeceğinizi düşünürek bu modeli önerdim.

Max 5000 TL dediniz.

Çok oyun oynayan biri değilseniz. 60 120 farketmez. Para sizin paranız. 450 TL sizin için bazı riskleri alacak kadar büyük bir para ise Amerika'dan getirtmeye değer.

Kusura bakmayın. Özür diliyorum. Bütçe belirtmediğiniz için ve özellikleri de zamanla yükseltmek isteyeceğinizi düşünürek bu modeli önerdim.

Max 5000 TL dediniz.

Çok oyun oynayan biri değilseniz. 60 120 farketmez. Para sizin paranız. 450 TL sizin için bazı riskleri alacak kadar büyük bir para ise Amerika'dan getirtmeye değer.
Hocam 4350₺ ve normal fiyatı 4900₺. Bütçe ne olabilir? 20000₺'mi?

Garanti için tekrar amerikaya gönderme şansım olur, tabii Türkiye'deki kadar rahat olmaz. Amerika'daki 120 hz, alttaki yorumlarda da yazmışlar. 120hz ile 60hz arasında ne derece büyük bir fark olur bilmiyorum, ama uçuş simulatörleri dışında çok fazla oyun oynayan biri değilim.

Akıcılık açısından 120Hz daha mantıklı olacaktır. Amerika'da satılan modeli alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı