Asus TUF FX505DT-BQ051 alınmalı mı?

Geldi Windows 10 kurulumu yaptım. Oyun deneyimim yok PUBG yüklemede şu an güncellemeler ile ugrasıyorum.

Hocam Intel 10FPS fark atıyor genel olarak çok daha iyiler Ryzen'den o yüzden korkuyorum sen bugün PUBG'deki işlemci kullanımı vs sıcaklıklarını yazarsan sevinirim
@Mons kardeşim bir şey soracağım bende aynısını sipariş ettim yarın elime geleceği yazıyor FreeDOS olduğu için ben SSD'imi takmak istiyorum eğer kapağı açarsam garanti dışı kalırmı o konuda bir bilgin var mı?

Son düzenleme:
Alan arkadaşlar bilgi geçebilirmi? Satılan yerlerde yorumlarda gördüğüm kadari ile hiçbir sıkıntı yok ancak bazı youtube test videolarında CPU 90 derecelere çıkıyor ki fazla bir sıcaklık bu. Onlarada ne kadar güvenilir orası meçhul, ben aldığım zaman bilgisayarın adında bir youtube kanalı açıp hakkında merak edilen soruları en doğru şekilde cevaplamayı düşünüyorum veya burada bir konu altında.

Almayın arkadaşlar aldıktan bir hafta sonra ekranda bozukluk meydana geldi değişim yapmadılar zar zor iade ettim paramı kurtardım şimdi Monster aldım çok mutluyum keşke en baştan alsaydım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı