ASUS TUF FX506HCB-HN144 alınır mı?

Hala beklemeye değer mi sizce? Şu an hbde 12.5, stok geldiği zaman daha da artar mı acaba? Ne önerirsiniz?

Bence beklenir. Ya da ASUS tud dash modeline bakabilirsiniz.
Sağolun hocam O zaman 1hafta daha bekliyim, Hbye gelmese bile belki trendyol 8-11 Kasımda sepette indirim yapar. Bu arada Asus tuf dash uygun olan modelde galiba 11300h vardı hocam, Almışken en azından 11400h veya 5600h olsun diyorum.

Sağolun hocam O zaman 1hafta daha bekliyim, Hbye gelmese bile belki trendyol 8-11 Kasımda sepette indirim yapar. Bu arada Asus tuf dash uygun olan modelde galiba 11300h vardı hocam, Almışken en azından 11400h veya 5600h olsun diyorum.
Dash F15 modelinin pili çok daha uzun gidiyor bildiğim kadarıyla. Ve biz gibi BIOS sorunu da yaşamazsın belki.

Arkadaşlar şuan benim ekran kartı sorunum çözüldü. Ancak bilgisayarın açılmama sorunu devam ediyor. Talep oluşturmuştum servise göndermek için sizce göndereyim mi yoksa gereksiz mi olur? Birde bilgisayar fazla ısınıyor gibi geliyor bana nasıl bir test yapmalıyım bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Arkadaşlar şuan benim ekran kartı sorunum çözüldü. Ancak bilgisayarın açılmama sorunu devam ediyor. Talep oluşturmuştum servise göndermek için sizce göndereyim mi yoksa gereksiz mi olur? Birde bilgisayar fazla ısınıyor gibi geliyor bana nasıl bir test yapmalıyım bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Açılmama sorunu bios sürümü ile alakalı. 305 versiyonuna dönebilirsin onda açılmama yok ama asus logosu 15 20 saniye geç geliyor açılmamasından iyidir bence.
Isınma konusunda boşta mı ısınıyor oyunlarda mı? Isınma konusunda sorunu yok bence işlemci 85 üstünü görmedi hiç bende.
hocam haklısınız tuf dash modeli pili daha iyi diye biliyorum ama dediğim gibi işlemci farkı var. bu arada bios açılmama sorunu tam olarak nedir?
Bios sürümleri bozuk sanırım. FX506HCB anakart için sorunsuz bir bios yok şuan. 3 versiyon var internette sadece 305 kısmen daha az sorunlu ama 308 ve 309da açılmama sorunu var sistem asus logosundan sonra siyah ekranda kalıyor güç tuşundan kapatıp tekrar açmak istiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı