ASUS TUF FX506HCB-HN144 alınır mı?

Çünkü ez flash ile 305 sürümüne güncellemen lazım .exe ile eski sürüme dönemezdin fx506hcb.305 diye aratırsan farklı sitelerden bulabilirsin.
Evet iki tane var :D. Ben yükseltme için olanı atmışım pardon.
Eki Görüntüle 1204319

hocam attıklarınızın birini bakmadan indirmiştim sonra kurduğum driverları yedeklediğim flash belleğime baktım bunlar var. bunlar sizinkilerden güncel mi yoksa diğerini de indireyim mi?
Hocam Nvidia olan attığım ile aynı ama flash'taki Intel daha yüksek sürüm. Ben HCB'ki en son sürümü atmıştım. Seçim senin yani.

Hocam Nvidia olan attığım ile aynı ama flash'taki Intel daha yüksek sürüm. Ben HCB'ki en son sürümü atmıştım. Seçim senin yani.Eki Görüntüle 1205448

Hocam Nvidia olan attığım ile aynı ama flash'taki Intel daha yüksek sürüm. Ben HCB'ki en son sürümü atmıştım. Seçim senin yani.
Hocam dediklerinizin hepsini uyguladım; DDU ile sürücüleri silip yükledim, BIOS 305'e çektim sonra 308'e yükselttim. Hiçbirinde FPS eski haline dönmedi hala 120'lerde

Son düzenleme:
Açılmama sorununu çözen oldu mu? 305 geç açılıyor da artık 309a geçmek istiyorum hala kurduğumda açılmama oluyor. Sorunu halleden var mı?

Bendeki sorun düzeldi ama arkadaşınki gibi oyun performansım düştü. Valorant'ta 144'e sabit oynarken şu anda 100-110 alıyorum. Geç açılıyordu ama başka sıkıntı yoktu. Bu daha kötü oldu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı