Average Turko Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 1.216 13 Eylül 2021 #51 RunnerRunner dedi: Artık kendi önümü göremez oldum hocam sağ olun Gece itibari ile N11 de elektronik indirimi olacak oradan bakabiliriz. Genişletmek için tıkla... Çok iyi o zaman
RunnerRunner dedi: Artık kendi önümü göremez oldum hocam sağ olun Gece itibari ile N11 de elektronik indirimi olacak oradan bakabiliriz. Genişletmek için tıkla... Çok iyi o zaman
R RunnerRunner Centipat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2021 #52 Average Turko dedi: Çok iyi o zaman Genişletmek için tıkla... N11 de pek bir şey yokmuş maalesef indirime giren başka indirim bekleyeceğiz artık. Cihazı az önce sipariş verdim umarım bir problem çıkmaz geri göndermem falan gerekmez
Average Turko dedi: Çok iyi o zaman Genişletmek için tıkla... N11 de pek bir şey yokmuş maalesef indirime giren başka indirim bekleyeceğiz artık. Cihazı az önce sipariş verdim umarım bir problem çıkmaz geri göndermem falan gerekmez
yildizo21 Decapat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 194 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2021 #53 Ömer Murat KARACA dedi: Her şey Ultra'da o değerleri aldım, biraz daha düşürsem artardı belki, denemedim. İlaç gibi geldi gerçekten. Tek FPS farkı olmayan oyun ETS 2 oldu. Harici uçurdu mübarek. Genişletmek için tıkla... Peki hocam her şey için teşekkürler. Bence bu sorunu yaşayan bir çok arkadaş olacak onları buralara yönlendirelim inş.
Ömer Murat KARACA dedi: Her şey Ultra'da o değerleri aldım, biraz daha düşürsem artardı belki, denemedim. İlaç gibi geldi gerçekten. Tek FPS farkı olmayan oyun ETS 2 oldu. Harici uçurdu mübarek. Genişletmek için tıkla... Peki hocam her şey için teşekkürler. Bence bu sorunu yaşayan bir çok arkadaş olacak onları buralara yönlendirelim inş.