ASUS TUF FX506HM touchpad sağ-sol tuşu çalışmıyor

erensykk

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
1 Temmuz tarihinde ürün bana ulaştı. Resmi siteden indirdiğim Windows 10 yüklemesi yapıp touchpad, Intel, NVIDIA vb driverları kurdum. En başta laptopu açtığımda BIOS'ta bile sağ-sol tık çalışmıyordu. Sadece yüzeyi çalışıyordu ve yüzeyine çift dokununca sol tık olarak algılaması çalışıyordu. Driver eksikliğinden diye düşünüp kurulum yaptım ama yine de çalışmıyor. Windows sürümü, sürücülerim güncel. ASUS ile görüştüğümde donanımsal bir hata olduğunu ve servise gitmesi gerektiğini söyledi. (kullandığım touchpad sürücüsü: Precisiontouchpad_rog_asus_b_v11.0.0.35_20907) Bu sürücüde benzer bir sorunla karşılaşan var mı acaba? Daha laptop 1 günlük neredeyse, servis ile uğraşmak can sıkıcı böyle bir noktada.

Yazdıklarınıza bakarak, donanımsal bir sorun olduğu anlaşılıyor. Yarısının çalışıp, yarısının çalışmaması yazılım ile anlatılacak bir şey değil. Servis harici yollar ile uğramamanızı tavsiye edeceğim.
Evet direkt iletişime geçip servis kaydı oluşturdum. Gidip gelsin artık.

Hepsiburada'da bulunan gamers_arena satıcısından aldım.
Hepsiburada'dan bir çok müşterime makina aldım. Siparişlerim menüsünde 14 gün boyunca hiç bir açıklama yapmak zorunda olmaksızın para iadesi ve değişim seçeneği mevcuttu. Fakat ben satıcı olarak Hepsiburada'nın kendisini seçerek alışveriş yapıyordum, umarım aynı seçenek sizde de çıkar. Hevesiniz kursağınızda kalmış, sizi çok iyi anlayabiliyorum.

Hepsiburada'dan birçok müşterime makine aldım. Siparişlerim menüsünde 14 gün boyunca hiçbir açıklama yapmak zorunda olmaksızın para iadesi ve değişim seçeneği mevcuttu. Fakat ben satıcı olarak Hepsiburada'nın kendisini seçerek alışveriş yapıyordum, umarım aynı seçenek sizde de çıkar. Hevesiniz kursağınızda kalmış, sizi çok iyi anlayabiliyorum.

İade seçeneği bulunuyor evet. Ürün fiyatı fiyatı bugün baktığımda 500TL zamlanmış. 2 haftalık cayma hakkım bulunuyor diye biliyordum müşteri hizmetleriyle iletişime geçtiğimde ancak servis raporu ile olacağını söyledi. Bu noktada iade ile mi uğraşmalıyım diye tavsiye edersiniz?

İade seçeneği bulunuyor evet. Ürün fiyatı fiyatı bugün baktığımda 500TL zamlanmış. 2 haftalık cayma hakkım bulunuyor diye biliyordum müşteri hizmetleriyle iletişime geçtiğimde ancak servis raporu ile olacağını söyledi. Bu noktada iade ile mi uğraşmalıyım diye tavsiye edersiniz?
Tercih sizin...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı