ASUS TUF Gaming 9070XT driver problemi var mı?

• Konuyu başlatan daker
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 342
Ürüne sallayan yok. 6800 XT ve 6600 XT kullandım ikisinde de aynı sorunu yaşadım. Yaşadıklarım sonucunda da almamaya karar verdim. DLSS gibi bir nimetle de tanıştım ek olarak.

Şakayla karışık bomba gibi esprisi yaptım ama siz biraz kızdınız galiba hocam. Fanboy hangimiz?

Ben fanboy değilim burası da şaka programı değil. İnsanların ceplerinden hiç kullanmayacağı, Deco'de ve iş sektörü için üretilmiş teknolojilere 6-7k bayılamalarına katiyyen karşı çıkan biriyim. NVIDIA iyidir algısıyla oluşturulmuş kamuoyu sağ olsun, 3-4 ay önce fiyatı 23.5 24K olan kartı şu an 29k ya satıyorlar. Aynı şekilde 35k olan kartı 42K ya satıyorlar ve bu aralıkta AMD kartlar hiçbir şekilde zamlanmadı, dolar artmadı, bu kadar absürt artışlar farklı hiçbir üründe olmadı. NVIDIA baktı AMD ne kart iyi kart üretirse üretsin son kullanıcıya hamam böceği gibi davranıp çok rahat ürün satıyor. Fiyatları şişirdikçe şişirdi.

Selamlar, ASUS TUF Gaming 9070XT ekran kartlı sistem alacağım. Arkadaş AMD ekran kartlarında sürücü/driver sıkıntısı var diyordu, haklı mı? Ne yapabilirim?

Bu sistemi alabilirsiniz hocam. Eğer bütçe varsa 1-2K daha verip, daha düzgün bir sıvı soğutucu modeliyle çok daha iyi bir sistem tercihi olacaktır.

Son düzenleme:
Ah şu yorum düzenleme özelliği yok mu... 😂 😂

1.png

bu sistem 58K civarıydı ama maalesef indirim bitmiş. 😟 😟

Ben fanboy değilim burası da şaka programı değil. İnsanların ceplerinden hiç kullanmayacağı, Deco'de ve iş sektörü için üretilmiş teknolojilere 6-7k bayılamalarına katiyyen karşı çıkan biriyim. NVIDIA iyidir algısıyla oluşturulmuş kamuoyu sağ olsun, 3-4 ay önce fiyatı 23.5 24K olan kartı şu an 29k ya satıyorlar. Aynı şekilde 35k olan kartı 42K ya satıyorlar ve bu aralıkta AMD kartlar hiçbir şekilde zamlanmadı, dolar artmadı, bu kadar absürt artışlar farklı hiçbir üründe olmadı. NVIDIA baktı AMD ne kart iyi kart üretirse üretsin son kullanıcıya hamam böceği gibi davranıp çok rahat ürün satıyor. Fiyatları şişirdikçe şişirdi.

Bu sistemi alabilirsiniz hocam. Eğer bütçe varsa 1-2K daha verip, daha düzgün bir sıvı soğutucu modeliyle çok daha iyi bir sistem tercihi olacaktır.

Önerileriniz için çok teşekkür ederim siz ve diğer arkadaşlar AMD'ye ve 90 serisine olan güvenimi arttırdı kasayı aldıktan sonra ilk iş RAM'i yükselteceğim erdından işlemci ve sıvı soğutucu alacağım bu süreç ortalama 7 ay sürecek ama güzel bir şeyler çıkacak ortaya.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı