ASUS TUF Gaming A15 2023 alınır mı?

thislaex

Decapat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gigabyte RTX 3060 Eagle
MSI Pro H610M-B
Intel I3 12100F
Kingston Fury 2x16 Ram
Zalman N5 MF Kasa
Meslek
Yazılım
Merhaba arkadaşlar. Üniversiteye şehir dışına gideceğim için laptop almayı düşünüyorum. ASUS TUF Gaming A15 2023 bana en uygunu olarak geldi o fiyat bandında. Fakat RAM'ini yükselterek almayı düşünüyorum. Boş RAM slotu var mı acaba laptopta?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Üniversiteye şehir dışına gideceğim için laptop almayı düşünüyorum. ASUS TUF Gaming A15 2023 bana en uygunu olarak geldi o fiyat bandında. Fakat RAM'ini yükselterek almayı düşünüyorum. Boş RAM slotu var mı acaba laptopta?

ASUS'un servisi hiç iyi olmuyor bir aptalın bile yapabileceği işe hiç uğraşmadan gönderiyorlar forumda anlatanlara şahit olduğum çok konu var

Şuanlık bana en uygunu asus tuf gaming a15 gibi geldi ve siparişini geçtim. Teşekkürler bilgi verdiğin için.
ASUS'un servisi hiç iyi olmuyor bir aptalın bile yapabileceği işe hiç uğraşmadan gönderiyorlar forumda anlatanlara şahit olduğum çok konu var

2 RAM, 2 SSD slotu var. Hangisini alıyorsunuz fiyat olarak, satıcıdan satıcıya çok farklı oluyorlar. Laptop genel olarak güzel. En iyi özelliği bence pil ömrü. Dün dışarıda hiç kapatmadan 12 saat kullandım. En büyük sorunuda aşırı derecede ısınıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı