ASUS TUF Gaming A15 alınır mı?

Başınıza talihsiz bir olay gelmiş, iade süreci sıkıntılı geçmiş anlaşılan, geçmiş olsun. Ama sizin yaşadığınız sorun bu Laptop'ı alınamaz, kötü bir laptop yapmıyor, yapamaz.

Alınır dedim çünkü bu fiyata satılan laptoplar arasında donanımları en iyi olan laptop bu. Dolayısıyla en mantıklı seçenek, tercih bu laptop oluyor.

Kardeşim adamlar bir yerden artırıp bir yerden kısıyor ASUS malzemeleri kaliteli ona diyeceğim bir şey yok ancak ürün elinize herhangi bir sıkıntıyla gelirse veya ileride bir sıkıntı çıkarsa ASUS hiçbir şekilde yardımcı olmuyor zaten benim hesabımda açtığım konulara benzer sıkıntı yaşayan çok insan var ASUS almayı düşünüyorsanız cihazınız arızalı gelirse veya ileride herhangi bir arıza yaptığında bu süreçlen uzun bir süre uğraşacağınızı göz önünde bulundurarak alın.

Altına bir tane fan alınca ısınma sorunu çok olmaz diye düşünüyorum.

Ek fanlar en fazla 1-2 derece etki eder bende dediğim gibi TUF F15 modeli var oda sıcaklığına bağlı olarak GPU ve CPU sıcaklıkları değişebiliyor ancak GPU 85 derece limiti var ve bu dereceyi geçtiğinde GPU frekansı aniden 1900'den 1200'e düşmeye başlıyor bu da FPS düşmesi ve takılmalara sebep oluyor CPU da oyun oynarken 90 dereceyi geçiyor benim şahsi fikrim ASUS yerine başka markalara yönelin çünkü aldığımdan beri bu bilgisayardan çok çektim ve keşke almasaydım dedim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı