ASUS TUF Gaming A15 alınır mı?

Tamam hocam şimdi eğer güzel oyun oynanabilen ve yazılım uygulamaları kullanacağım bir Acer bilgisayar linki bırakır mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam hocam şimdi eğer güzel oyun oynanabilen ve yazılım uygulamaları kullanacağım bir Acer bilgisayar linki bırakır mısınız?

Hocam daha çok n11 değilde vatan veya tekonsa fln mağazalarda varsa çok güzel olur

Bu fiyata maalesef performans alabileceğiniz laptop bulmanız zor. İkinci ele yönelmenizi öneririm.

Bu fiyata maalesef performans alabileceğiniz laptop bulmanız zor. İkinci ele yönelmenizi önerim

Şu bilgisayar nasıl sizce?

3050 laptopu aldığınız sürece niye aldım diye sorgulacaksınız (oyun oynuyorsanız).

Kanki, milletin yorumunu boş ver. Notebookcheck, rtings vb. vb. Gibi sitelerden detaylı inceleme yazıları var. Oku kendi fikrin olsun. Bunlar, insani. Bir şekilde yazmayı bilmiyor. Herkes birbirine füze atma peşinde.

Güzel kardeşim adam yardım istediği için buraya yazıyor ya? Bilen birinden yardım istiyor ya hani? Kendisi anlamadığı için yardım istiyorya hani?

Hocam daha çok n11 değilde vatan veya tekonsa fln mağazalarda varsa çok güzel olur
O gibi yerler kazık fiyattan satıyor. İnternetten alın.

Şu bilgisayar nasıl sizce?
Kral aynısını attım sana 2 kere. Bu bütçede daha iyi bir cihaz bulamazsın sıfır olarak.

Güzel kardeşim adam yardım istediği için buraya yazıyor ya? Bilen birinden yardım istiyor ya hani? Kendisi anlamadığı için yardım istiyorya hani?

Kral aynısını attım sana 2 kere.
👍👍👍👍👍

3050 laptopu aldığınız sürece niye aldım diye sorgulacaksınız (oyun oynuyorsanız).
Knk oyun oynayacağım dediğim sadece pubg ve GTA başka zaten gerisini yazılım uygulamaları için kullanacağım

Kral aynısını attım sana 2 kere. Bu bütçede daha iyi bir cihaz bulamazsın sıfır olarak.
Şimdi kral oyun oynayacağım dediğim sadece pubg ve GTA başka zaten gerisini yazılım uygulamaları için kullanacağım

👍👍👍👍👍

Kanka oyun oynayacağım dediğim sadece PUBG ve GTA başka zaten gerisini yazılım uygulamaları için kullanacağım

Şimdi KralOyun oynayacağım dediğim sadece PUBG ve GTA başka zaten gerisini yazılım uygulamaları için kullanacağım

O cihaz gayet yeter sana. Aldıktan sonra RAM takviyesi de yaparsın, günümüz için 8 GB yetersiz kalabiliyor.

👍👍👍👍👍

Knk oyun oynayacağım dediğim sadece pubg ve GTA başka zaten gerisini yazılım uygulamaları için kullanacağım

Şimdi kral oyun oynayacağım dediğim sadece pubg ve GTA başka zaten gerisini yazılım uygulamaları için kullanacağım
Ciddiyim attığım cihaz 6 ay garantili birde mağaza ekstra garanti veriyor diye biliyorum.

Ciddiyim attığım cihaz 6 ay garantili birde mağaza ekstra garanti veriyor diye biliyorum.
sıfıra yönelmeyin

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı