ASUS TUF Gaming A15 bakımı nasıl yapılır?

atakanatlgn

Hectopat
Termal macun değişimi, fan temizliği, toz, kir alma işlemleri, hangi vidaları sökmem gerekiyor bunları söyleyebilir misiniz? Hangi aletler lazım falan filan.
WhatsApp Görsel 2025-10-16 saat 14.51.37_a917c3f7.jpg

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video detaylı anlatıyor. Tornavida olarak bununla sökmeniz gereken yerler sökebilirsiniz. Macun olarak zamanınız varsa PTM7950 alın AliExpress üstünde. Türkiye'de hala stok varsa Thermalright Heilos alın. Bu yazdıklarım thermal pad macun olarak geçiyor. Bulamazsınız Türkiye'de Icedragon Pullwark Bold alabilirsiniz. Oldukça viskozitesi yüksektir, zor sıkılır ve pump out olmuyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video detaylı anlatıyor. Tornavida olarak bununla sökmeniz gereken yerler sökebilirsiniz. Macun olarak zamanınız varsa PTM7950 alın AliExpress üstünde. Türkiye'de hala stok varsa Thermalright heilos alın. Bu yazdıklarım thermal pad macun olarak geçiyor. Bulamazsınız Türkiye'de ıcedragon Pullwark bold alabilirsiniz. Oldukça viskozitesi yüksektir, zor sıkılır ve pumpout olmuyor.

Macun almıştım MX-4.

Macun almıştım MX-4.

MX4 cok hızlı şekilde pump out yapıyor laptop ve desktop GPU modellerinde. Iyi performans vermez. Açmadıysanız iade edin.

Ayrıca ilk mesajıma eğer tornavidanız yoksa önerdiğim ürünü ekledim.

Tornavida setim var. Hocam macun çok pahalı olmasın attıkların bayağı pahalı.

Iyi bir performans için maalesef ucuz macunlar uygun olmuyor, pump out yapıyorlar. PTM7950 cok pahalı değildi AliExpress üstünde ilk sipariş indirimi varsa eğer. Ayrıca ben 1.5 yil once Pullwark Bold aldım ve neredeyse 9 laptopa bakim yaptım 2 gram ile. Tek kullanımlık ürün olmuyorlar, bunu da hesaba katın.

Iyi bir performans için maalesef ucuz macunlar uygun olmuyor, pump out yapıyorlar. PTM7950 cok pahalı değildi AliExpress üstünde ilk sipariş indirimi varsa eğer. Ayrıca ben 1.5 yil once Pullwark Bold aldım ve neredeyse 9 laptopa bakim yaptım 2 gram ile. Tek kullanımlık ürün olmuyorlar, bunu da hesaba katın.

O zaman benim şu anlık 1 gram alsam yeterlidir. Sonuçta yılda Max 2-3 kere değişim yapıyorum.

O zaman benim şu anlık 1 gram alsam yeterlidir. Sonuçta yılda Max 2-3 kere değişim yapıyorum.

Pullwark Regular 1gr alabilirsiniz eğer daha F/P bir ürün isterseniz.

Teşekkürler hocam. Fanları hava üfleyici almadan nasıl temizleyebilirim?

Fanları tutarak süpürge ve fırça ile çektirebilirsiniz. Süpürgenin emişi ile dönmemesi cok iyi olur o yüzden tutun. Tıraş makinesi fırçaları veya diş fırçası yeterli oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı