ASUS TUF Gaming A15 düşük performans

DEAD7412

Decapat
Yer
Tokat
Merhaba. Sorunum şu şekilde: Tannenberg 1.dünya savaşı oyununda ayarları ultraya çektiğimde FPS 30 civarlarında geziniyor. Sizce de bu cihaza göre çok düşük bir FPS değil midir? Eğer öyle ise oyun içi ekran görüntülerini koyuyorum. Sistemim şu şekilde: RTX 4050 140W, Ryzen 7 7735HS, 8 GB RAM. MUX Switch açık bir şekilde kullanıyorum.

Ekran Görüntüsü (21).png

Ekran Görüntüsü (22).png

Ekran Görüntüsü (24).png

Ekran Görüntüsü (23).png

Kusura bakmayın yazım kurallarından ötürü ban yemiştim tüm sorularınızı tek tek cevaplıyorum.

Laptopu şarjda kullanıyorsun değil mi?

Evet şarj da kullanıyorum.

Diğer oyunlarda nasıl? Bir de oyun oynarkanki ekran kartı GPU clock ve watt değerlerini at.

Hocam diğer oyunlarda şu şekilde CS:GO içinde aynı şey geçerli yani 100-200 arası FPS alıyorum. Ve MSI Afterburner içinden GPU watt değerini açtım oyunda 90W geçmedi ve GPU clock dediğiniz şeyi uygulama içinden bulamaıdm.

Güç seçeneklerinden nihai performansı seçin.

Oyun oynayacağınız zaman laptopun şarjda olduğundan emin olun.

Güç seçeneklerinden nihai performansı seçin.

Oyun oynayacağınız zaman laptopun şarjda olduğundan emin olun.

Hocam şöyle söyleyeyim güç seçeneklerinde nihai performans diye bir şey yok Armoury Crate üzerinden hangi moda alırsam o modda duruyor güç seçenekleri. Turbo mod da kullanıyorum.

Hocam GPU saat hızı olarak bulunması lazım önceki yanıtımda İngilizce yazdım kusura bakmayın. Sorununa gelirsek GPU sıcaklıkların oldukça düşük ASUS TUF'da 85 derece limiti olması lazım yani sorunumuz sıcaklık değil. 8 GB RAM yetersiz geliyor olabilir GPU kullanımı yüksek ve optimize olan Ark, RDR2 gibi bir oyunda cihazınızı test ederseniz kesin sonuç alabiliriz diye düşünüyorum.( CS:GO'daki değerler normal)

Merhaba. Sorunum şu şekilde: Tannenberg 1.dünya savaşı oyununda ayarları ultraya çektiğimde FPS 30 civarlarında geziniyor. Sizce de bu cihaza göre çok düşük bir FPS değil midir? Eğer öyle ise oyun içi ekran görüntülerini koyuyorum. Sistemim şu şekilde: RTX 4050 140W, Ryzen 7 7735HS, 8 GB RAM. MUX Switch açık bir şekilde kullanıyorum.

Eki Görüntüle 1887911

Eki Görüntüle 1887912

Eki Görüntüle 1887910

Eki Görüntüle 1887913

RAM'ler yetersiz geliyor olabilir 8 GB tek kanal olarakdan 2x8 olarak yap performansı görürsün.

Hocam GPU saat hızı olarak bulunması lazım önceki yanıtımda İngilizce yazdım kusura bakmayın. Sorununa gelirsek GPU sıcaklıkların oldukça düşük ASUS TUF'da 85 derece limiti olması lazım yani sorunumuz sıcaklık değil. 8 GB RAM yetersiz geliyor olabilir GPU kullanımı yüksek ve optimize olan Ark, RDR2 gibi bir oyunda cihazınızı test ederseniz kesin sonuç alabiliriz diye düşünüyorum.( CS:GO'daki değerler normal)

Hocam ilk dedikleriniz tamam ama bence CS:GO değerleri kesinlikle normal değil çünkü aynı özelliklerdeki Victus bir ürüne baktığımda 400 FPS alıyordu tek fark Victus 2x8GB RAM'a sahip.

Ve oyunlarım şu şekilde.

1691079354035.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı