Arkadaşlar sorun bende de var. Cihazı aldıktan sonra birkaç ay problem yoktu bir anda ortaya çıktı ve cidden sinir bozucu. Oyun oynarken vs sıkıntı yok sadece Discord ve Chrome gibi uygulamalarda oluyor. Sorunun yazılımsal olduğunu düşünüyorum. Formattan sonra da driverları kurunca oluyor ama kendimce bazı çözümler buldum ve artık pek görmüyorum çok çok nadir görüyorum.
-Öncelikle format atın veya atmak istemiyorsanız DDU ile driverları silip sıfırdan yükleyin.
-Adrenalin software içinden V-Sync özelliğini kapatın. Oyun kategorisi altında grafiklere tıklayın, aşağıda dikey yenileme var onu kapatacaksınız.
-Chrome ve Discord içinde gelişmiş ayarlarda donanım hızlandırıcı kullan seçeneğini devre dışı bırakın.
--MPO özelliğini devre dışı bırakın.
Buradaki linkten MPO disable reg dosyasını indirip çalıştırın ve yeniden başlatın.
Bu adımları yaptıktan sonra çözülüyor. Yine de ara sıra bu titreşimi görürsem artık servise verip ekran değişimi isteyeceğim. RAM'den kaynaklandığını söyleyen arkadaşlar vardı acaba ondan mı diye düşünmeye başladım. Çünkü ben de Crucial 8 GB 4800MHz RAM kullanıyorum. Sizler de (
@19945 @hyt8 @ellijeanaction sorunu çözdüyseniz nasıl çözdüğünüzü lütfen belirtin. İyi sosyaller.